Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Εκφυλιστικά φαινόμενα στον ΣΕΠΕ Χαλκίδας με βασική ευθύνη της ΔΗΣΥ

Δημοσιεύτηκε στις

Ενώ οι εκλογές ολοκληρώθηκαν εχθές (30-5) το απόγευμα – και δια ζώσης και ηλεκτρονικά (με επιλογή της ΔΗΣΥ)  – αποτέλεσμα δεν υπάρχει και όλη η διαδικασία οδηγείται σε ακύρωση. Στην «ηλεκτρονική κάλπη» βρέθηκαν οι ψήφοι των παρατάξεων να είναι αρκετές περισσότερες από αυτές που εμφανίζονται ότι ψήφισαν στο σύστημα ΖΕΥΣ. Ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν επικύρωσε το αποτέλεσμα και παραδέχτηκε ότι στις ηλεκτρονικές εκλογές δεν μπορεί να γίνει κανένας έλεγχο. 

Πριν από την έναρξη των εκλογών δεν υπήρξε καμία ουσιαστική διαδικασία συγκρότησης εκλογικών καταλόγων, ελέγχου της οικονομικής τακτοποίηση των μελών, αποκλεισμού περιστατικών διπλοψηφίας κτλ. 

Γενικώς ένα μπάχαλο που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα με ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο αλλοίωσης και παραχάραξης των αποτελεσμάτων. Αυτές οι διαδικασίες απαξιώνουν σωματεία και απωθούν τους εργαζομένους. ΔΗΣΥ – ΔΑΚΕ και από κοντά το ΔΙΚΤΥΟ έχουν τεράστιες ευθύνες σε επίπεδο ΔΟΕ αλλά και πολλών ΣΕΠΕ όχι μόνο γιατί άνοιξαν το δρόμο για τις ηλεκτρονικές εκλογές αλλά και γιατί συνειδητά αρνούνται να μπουν έστω και κάποιες τυπικές δικλείδες ασφαλείας.  

Με μεγάλη προσοχή τις επόμενες μέρες οργανώνουμε τις εκλογών των συλλόγων μας, καταγγέλουμε φαινόμενα αλλοίωσης και εκβιασμού, περιφρουρούμε τις διαδικασίες και με αυτό τον τρόπο και τα ίδια μας τα σωματεία. 

Το ρεύμα ανατροπής της κατάστασης στην Ομοσπονδία είναι εδώ και δυναμώνει με την μεγάλη άνοδο της ΑΣΕ. 

Δεν πρόκειται να  περιοριστεί με κανενός είδους μεθοδεύσεις.

Περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡ/ΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Πάρτε πίσω 6ήμερα, σπαστά, τη δουλειά τις Κυριακές

Οι χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι εξοργιζόμαστε να ακούμε τον πρωθυπουργό να λέει ότι "δεν καταργείται η...

ΟΕΝΓΕ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΨΝΘ

Η Ε.Γ. της Ο.ΕΝ.Γ.Ε. καταγγέλλει την εκδικητική απόλυση της Ψυχιάτρου Ρούλας Γεωργιάδη, μέλους του...