Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών: Χαιρετισμός προς τους εργαζόμενος της Ολυμπιακής ζυθοποιίας στο εργοστάσιο Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε στις

Το δίκιο θα κριθεί στο δρόμο του αγώνα και όχι στις δικαστικές αίθουσες!

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας χαιρετίζει τους εργαζόμενους της «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ Α.Ε. ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» που συνεχίζουν  με επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας την πάλη για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με αυξήσεις και επιδόματα.

Η παλικαρίσια στάση τους αποτέλεσε την καλύτερη απάντηση στην προσπάθεια της εργοδοσίας που κατέφυγε στα δικαστήρια, ώστε αυτοί να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις.

Οι εργαζόμενοι  δίνουν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα έναν τίμιο, δύσκολο αλλά ελπιδοφόρο αγώνα, κόντρα στις επιδιώξεις της εργοδοσίας που είχε και έχει την στήριξη όλων των μέχρι και σήμερα κυβερνήσεων.

Με αποφασιστικότητα παλεύουν  για αυξήσεις στους μισθούς και τα δικαιώματα τους, κόντρα στην φοβερή ακρίβεια και συνολικά την αντεργατική πολιτική κυβέρνησης και εργοδοσίας.

Η εργοδοσια  δεν είναι τόσο ισχυρή όσο θέλουν να την παρουσιάζουν, το σύνθημα «τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» πρέπει να διαπεράσει όλα τα μέτωπα των διεκδικήσεων μας.

Δούλοι στον 21ο αιώνα δεν θα γίνουμε, δεν χαρίζουμε τον ιδρώτα μας σε κανέναν.

Η πάλη για  Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με αυξήσεις  αποτέλει ακόμη έναν κρίκο στην κατεύθυνση της αλλαγής του συσχετισμού δύναμης στον κλάδο, ενώ δυναμώνει και την προσπάθεια της Ομοσπονδίας για την υπογραφή κλαδικής σύμβασης με την Ένωση Ζυθοποιών και τον ΣΕΒ.

Περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡ/ΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Πάρτε πίσω 6ήμερα, σπαστά, τη δουλειά τις Κυριακές

Οι χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι εξοργιζόμαστε να ακούμε τον πρωθυπουργό να λέει ότι "δεν καταργείται η...

ΟΕΝΓΕ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΨΝΘ

Η Ε.Γ. της Ο.ΕΝ.Γ.Ε. καταγγέλλει την εκδικητική απόλυση της Ψυχιάτρου Ρούλας Γεωργιάδη, μέλους του...