Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: 30 Μάη παράσταση διαμαρτυρίας στην WOOTIS

Δημοσιεύτηκε στις

Την Πέμπτη 30 Μάη, το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της εταιρείας διαχείρισης λειτουργίας ενεργειακών συστημάτων ΑΠΕ WOOTIS SA, Σαλαμίνος 20 στο Μαρούσι, στις 3 μ.μ.

Να θυμίσουμε ότι η εταιρεία έχει προχωρήσει στην επίδοση απόλυσης σε 6 εργαζόμενους και έχει εξαγγείλει ότι θα προχωρήσει σε ακόμα μια, επικαλούμενη τα συμβόλαια με τους πελάτες της. Η στάση της εταιρείας να μην απαντάει στο κάλεσμα του Σωματείου σε συνάντηση, είναι ενδεικτική για τις προθέσεις της. Παράλληλα με τις απολύσεις θα έρθει ακόμα μεγαλύτερη εντατικοποίηση της εργασίας και θα ενταθεί το κλίμα τρομοκρατίας στο χώρο δουλειάς. Γι’ αυτό πρέπει να βάλουμε φρένο στις απολύσεις.

Οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που πληρώνουν το μάρμαρο και σε αυτή την περίπτωση. Αφού αυτοί με την εργασία τους, με την εντατικοποίηση, έφεραντην κερδοφορία των περασμένων ετών, είναι τα πρώτα θύματα, οι πρώτες «περικοπές», στο ενδεχόμενο μείωσης των κερδών της.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμπαρασταθούν στους απολυμένους εργαζόμενους, απαιτούμε να παρθούν πίσω οι απολύσεις. Να δώσουμε από κοινού τη μάχη για την επαναπρόσληψη των 6 απολυμένων.

Οι εργαζόμενοι έχουμε τη δύναμη με τον αγώνα μας να ανατρέψουμετην εργοδοτική αυθαιρεσία.Καλούμε σε οργάνωση στο Κλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην Ενέργεια, το Σωματείο που συσπειρώνει και οργανώνει όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο της ενέργειας, ανεξάρτητα από εργοδότη, σχέση εργασίας και ειδικότητα.

Όλοι οι εργαζόμενοι μαζί με το Σωματείο να μην επιτρέψουμε την απόλυση κανενός συναδέλφου.

Περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡ/ΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Πάρτε πίσω 6ήμερα, σπαστά, τη δουλειά τις Κυριακές

Οι χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι εξοργιζόμαστε να ακούμε τον πρωθυπουργό να λέει ότι "δεν καταργείται η...

ΟΕΝΓΕ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΨΝΘ

Η Ε.Γ. της Ο.ΕΝ.Γ.Ε. καταγγέλλει την εκδικητική απόλυση της Ψυχιάτρου Ρούλας Γεωργιάδη, μέλους του...