Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Κάτω τα χέρια από τη συνδικαλιστική δράση

Δημοσιεύτηκε στις

Κάτω τα χέρια από τη συνδικαλιστική δράση

Άλλη μία προσπάθεια ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης λαμβάνει χώρα σήμερα, με τη δίκη εξ αναβολή στους συναδέλφου Βάλσαμου Συρίγου.

Συνεχίζεται το κακοφτιαγμένο παιχνίδι από τους μηχανισμούς της κυβέρνησης κόντρα σε όσους αγωνίζονται στο πλευρό των εργαζομένων και του λαού.

Σήμερα πραγματοποιείται η εξ αναβολής δίκη του συναδέλφου Βάλσαμου Συρίγου. Υπόθεση από το 2019 γιατί υπερασπίστηκε τους εργαζόμενους, τους συναδέλφους κόντρα στα κοράκια, τα αρπακτικά που έχουν χυμήξει πάνω στα σπίτια και πετάνε έξω με τους πλειστηριασμούς τους εργαζόμενους και του λαό χωρίς έλεος.

Η προσπάθεια τρομοκράτησης και ποινικοποίησης του τίμιου αγώνα των εργαζομένων και των συνδικαλιστών δεν θα περάσει .

Δυναμώνουμε τον αγώνα μας και την αλληλεγγύη μας, βάζουμε μπροστά τα δικαιώματα και τις διεκδικήσεις μας.

Απαιτούμε να σταματήσει η ποινικοποίηση του αγώνα για τους πλειστηριασμούς.  

 

Περισσότερα

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ: Καμία εργασία μέσα στον καύσωνα!

Σήμερα λόγω των υψηλών θερμοκρασιών ισχύει απαγόρευση εργασιών για το χρονικό διάστημα 11:00-18:00, σε...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Α.Ν. ΠΕΙΡΑΙΑ «ΜΕΤΑΞΑ»

Όσες φωτογραφίες με σκυλάκια και να τραβήξετε, όσες φιέστες και να πραγματοποιήσετε, τα προβλήματα...