Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Δράμας: Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα και όσους αγωνίζονται

Δημοσιεύτηκε στις

Την Παρασκευή πραγματοποιείται η εξ αναβολής δίκη του Συρίγου Βάλσαμου, γραμματέα της ομοσπονδίας οικοδόμων και μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ, με κατηγορίες που παραπέμπουν σε κοινό εγκληματία. Το έγκλημα που διέπραξε είναι ότι συμμετείχε σε κινητοποίηση τον Οκτώβρη του 2019 ενάντια σε πλειστηριασμό λαϊκής κατοικίας. Μαζί με εκατοντάδες αγωνιστές εργάτες έδωσε τη μάχη για να μην πέσει κανένα σπίτι εργατικής – λαϊκής οικογένειας στα χέρια τραπεζίτη.

Η κυβέρνηση  εντείνει τον αυταρχισμό και την καταστολή ενάντια σε συνδικαλιστές αγωνιστες για να προχωρήσει με κάθε τρόπο την αντιλαϊκή πολιτική. Τα βάζει με όσους υπερασπίζονται το δικαίωμα να έχει κανείς μια στέγη χωρίς να χρυσοπληρώνει για τρεις γενιές τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Καλούμε τους εργαζόμενους και τον λαό, να μη δείξουμε καμία ανοχή σε αυτές τις πρακτικές. Να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη σε κάθε αγώνα και σε κάθε αγωνιζόμενο που διώκεται.

Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε. Δεν πρόκειται να φοβηθούμε.

Να μην τολμήσουν ούτε να σκεφτούν ότι μπορεί να περάσει μια τέτοια βρώμικη μεθόδευση.

Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα και όσους αγωνίζονται

Κάτω τα χέρια από τα σπίτια του λαού

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 17 ΑΠΡΙΛΗ.

Περισσότερα

Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Δεν διακινδυνεύουμε την ασφάλεια και την υγεία μας για τα κέρδη των εργοδοτών!

Οι ζωές μας δεν είναι κόστος – Οι ζωές μας έχουν αξία! Για μια ακόμη...

Σχόλια της ΣΕΑΑΝ για ανακοινώσεις της Δόμνας Μιχαηλίδου

Με ένα ακόμα πρόγραμμα που απευθύνεται σε λίγους και για λίγο που δεν ξεπερνάει...

Σύλλογος Μονίμων Υπαλλήλων Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΕΒΡΟΥ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΕΦΕΤ καταδικάζει την απαράδεκτη πολιτική και συνδικαλιστική δίωξη του Σταύρου Μπάζα,...