Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο : Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ! ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ!

 Η κυβέρνηση της ΝΔ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ακόμα ένα έγκλημα, κλείνοντας το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ και πετώντας στο δρόμο τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους που εδώ και δεκαετίες το κρατούν ανοιχτό με τον ιδρώτα τους.

Εδώ και 4 χρόνια, η κυβέρνηση έχει επιλέξει να απαξιώσει εντελώς το εργοστάσιο για να το ξεπουλήσει σε ιδιώτες. Την ώρα που για τις ανάγκες μας, μας απαντούν πως δεν υπάρχουν δημοσιονομικά περιθώρια, χαρίζουν ένα εργοστάσιο που θα μπορούσε να αποφέρει τεράστια έσοδα στο κράτος, που δίνει ζωή σε ολόκληρες περιοχές και που συντηρεί εκατοντάδες οικογένειες.

Όμως οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ τους έχουν χαλάσει τα σχέδια πολλές φορές. Έχουν καταφέρει ξανά στο παρελθόν να ανανεώσουν τις συμβάσεις τους, να μείνουν στα σπίτια τους και κυρίως να αποκαλύψουν στον ελληνικό λαό το έγκλημα που συντελείται.

Και είμαστε βέβαιοι πως θα τα καταφέρουν ξανά! Με τον αγώνα τους και με τη δεδομένη αλληλεγγύη της εργατικής τάξης ολόκληρης της χώρας. Γιατί ο αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, είναι αγώνας όλων μας!

Είμαστε μαζί τους! Να ανανεωθούν τώρα οι συμβάσεις των εργαζομένων και να παραμείνουν στη δουλειά και τα σπίτια τους. Να μείνει ανοιχτή, να εκσυγχρονιστεί και να αξιοποιηθεί η ΛΑΡΚΟ προς όφελος του ελληνικού λαού!

 

Περισσότερα

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο και οι εργαζόμενοι του Πειραιά αποχαιρετούμε με μεγάλη θλίψη την Αθηνά Ζύμαρη

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο και οι εργαζόμενοι του Πειραιά αποχαιρετούμε με μεγάλη θλίψη την δημοσιογράφο...

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: Αποχαιρετούμε με βαθύτατη θλίψη την συναγωνίστρια Ζύμαρη Αθηνά

Οι  Διοικήσεις των Σωματείων μας αποχαιρετούν με βαθύτατη θλίψη την συναγωνίστρια Ζύμαρη Αθηνά, την...

Η ΠΕΜΕΝ αποχαιρετά την Αθηνά Ζύμαρη

Το Δ.Σ. της ΠΕΜΕΝ, αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τη δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη» Αθηνά Ζύμαρη,...