Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Για Απαράδεκτες καταστάσεις στο κτίριο της Ιεράς Οδού

Δημοσιεύτηκε στις

  «Κοτέτσι» έχει καταντήσει το κτίριο επί της Ιεράς Οδού 294 στο Αιγάλεω από τα περιττώματα περιστεριών. Στο εν λόγω κτίριο μεταξύ άλλων υπηρεσιών στεγάζεται και η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής, υπηρεσία η οποία διενεργεί ελέγχους στο πεδίο για τη διαπίστωση ανθυγιεινών καταστάσεων. Παρά τις οχλήσεις προς τη διαχειρίστρια εταιρεία για τη λήψη μέτρων αποτροπής εισόδου περιστεριών εντός του κτιρίου , το «θέαμα» συνεχίζει να είναι αποκρουστικό τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους πολίτες όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Και σαν να μην έφτανα όλα αυτά, έληξε και η σύμβαση με την εταιρεία καθαριότητας από 01/03/2024 με αποτέλεσμα όχι μόνο οι διάδρομοι και τα γραφεία να παραμένουν βρώμικα αλλά και οι τουαλέτες  του κτιρίου.

ΖΗΤΑΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Εργατ. Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων: Η νίκη των αγροτών είναι και δική μας νίκη

Τώρα πρέπει να δυναμώσει η οργάνωση των εργαζομένων στα συνδικάτα και ο κοινός αγώνας...

Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Άλλο ένα εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών

Άλλο ένα εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, αυτή τη φορά στο εργοστάσιο...

Ομοσπονδία Γονέων Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα σε σύσκεψη φορέων για την ειδική αγωγή

Η τρέχουσα σχολική χρονιά είναι η χειρότερη σχολική χρονιά για την Ειδική Αγωγή! Ακατάλληλα...