Συνδικάτο Εργατ/λων Επισιτισμού-Τουρισμού Καβάλας – Θάσου: Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στα πετρέλαια Καβάλας

Δημοσιεύτηκε στις

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

Την Πέμπτη 21/03/2024 στην δίκη των 151 απολυμένων από τα πετρέλαια Καβάλας, το Συνδικάτο Εργατοϋπάλληλων Επισιτισμού-Τουρισμού και συναφών επαγγελμάτων ΠΕ. Καβάλας και Θάσου θα βρίσκεται στο πλευρό των απολυμένων εργαζόμενων, αλληλέγγυο στηρίζοντας τον δίκαιο αγώνα που δίνουν εδώ και χρόνια απέναντι στην εργοδοσία της ENERGΕAΝ, ώστε να παρθούν πίσω οι απολύσεις και να επιστρέψουν πίσω στη δουλειά τους με πλήρη δικαιώματα.

Μέσα από πολύμορφες δράσεις ο καβαλιώτικος λαός και όχι μόνο μέσα από τα σωματεία και τους φορείς του, όλο το προηγούμενο διάστημα έδειξε την αλληλεγγύη του και την στήριξή του στον αγώνα των απολυμένων και θα συνεχίσει να το κάνει διότι έχει χαραχθεί στη συνείδησή του ότι είναι αγώνας δίκαιος. Η κοινή δράση των εργατών  και η αλληλεγγύη είναι τα όπλα μας στους κοινούς αγώνες που δίνουμε. Για αυτό όσα κατηγορητήρια και δίκες και να στήσουν θα βρουν τους εργαζόμενους ενωμένους απέναντί τους. Διότι δεν γίνεται να είναι κατηγορούμενοι όσοι παλεύουν για να έχουν σταθερή δουλειά με πλήρη εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα.

Η τρομοκρατία και οι απολύσεις δεν θα περάσουν. Το Συνδικάτο μας όπως πάντα έτσι και αυτή τη φορά θα είναι στο πλάι των απολυμένων και έξω από τα δικαστήρια. Καλούμε όλους τους συναδέλφους του κλάδου, αλλά και κάθε άλλον εργαζόμενο να δώσει το παρόν, να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Σωματείου KAVALA OIL. Να βρίσκονται όλοι στο πλευρό τους στις 21/03/2024 στις 9 το πρωί έξω από τα δικαστήρια.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας : Όλοι 9 Αυγούστου στην Αντιπολεμική Εκδήλωση στα πλατάνια Ηγουμενίτσας στις 20.30

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ- ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ  ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/8 ΣΤΙΣ 20:30  ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ...

Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου: Διεκδικούμε την επιστροφή όλων όσων καταχρηστικά έχουν αφαιρεθεί από τις συντάξεις μας

Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει άμεσα σε ενέργειες διορθωτικές και να δώσει  λύση...

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Η μαύρη λίστα των νεκρών ναυτεργατών σε ώρα εργασίας, αυξάνεται συνέχεια

Ακόμα ένα εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε την Κυριακή 4 Αυγούστου, καθώς ο 57χρονος Α’ μηχανοδηγός,...