Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού Καβάλας – Θάσου: Ανεπιθύμητοι στη Καβάλα οι φονιάδες των λαών

Δημοσιεύτηκε στις

Με αφορμή τον προγραμματισμό συναυλίας της χορωδίας της Στρατιωτικής Ακαδημίας των ΗΠΑ στην Καβάλα στις 25/03/2024 στην Μεγάλη Λέσχη, το Συνδικάτο μας στέκεται αντίθετο. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει από πρώτο χέρι και έχει πικρή πείρα από το τι θα πει ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και όλες αυτές οι λυκοσυμμαχίες. Δεν υπάρχει μέρος του πλανήτη που να μην έχει αιματοκυλήσει ο δολοφονικός στρατός των ΗΠΑ. Η προσπάθεια μέσω του πολιτισμού να ξεπλυθεί από όλα τα εγκλήματα ανά τον κόσμο, μόνο υποκριτική και προκλητική μπορεί να είναι.

Συμπληρώνουμε 25 χρόνια από την στρατιωτική επέμβαση στη Γιουγκοσλαβία, όπου ο ελληνικός λαός εναντιώθηκε. Εγκλήματα όπως της Χιροσίμα, επεμβάσεις και πόλεμοι στη Κορέα, Βιετνάμ, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, Συρία, Ουκρανία κτλ. Στήριξη του δολοφονικού κράτους του Ισραήλ στη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού που μετράει πάνω από 30.000 νεκρούς με πλειοψηφία γυναίκες και παιδιά. Με πρόσφατη μάλιστα την αποστολή ελληνικής φρεγάτας στην ερυθρά θάλασσα εμπλέκει η κυβέρνηση τον ελληνικό λαό πιο βαθιά στον πόλεμο με τεράστιους κινδύνους που αυτό επιφέρει.

Καλούμε τους συναδέλφους του κλάδου να παρασταθούν και να εκφράσουν την αντίθεσή τους στις 20/03/2024 στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, να συζητηθεί το σοβαρό αυτό θέμα και να μην γίνει αυτή η συναυλία –πρόκληση των δολοφόνων. Είναι ανεπιθύμητοι.

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας : Όλοι 9 Αυγούστου στην Αντιπολεμική Εκδήλωση στα πλατάνια Ηγουμενίτσας στις 20.30

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ- ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ  ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/8 ΣΤΙΣ 20:30  ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ...

Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου: Διεκδικούμε την επιστροφή όλων όσων καταχρηστικά έχουν αφαιρεθεί από τις συντάξεις μας

Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει άμεσα σε ενέργειες διορθωτικές και να δώσει  λύση...

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Η μαύρη λίστα των νεκρών ναυτεργατών σε ώρα εργασίας, αυξάνεται συνέχεια

Ακόμα ένα εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε την Κυριακή 4 Αυγούστου, καθώς ο 57χρονος Α’ μηχανοδηγός,...