Εργατικό Κέντρο Νάουσας: Αλληλεγγύη προς τον Πρόεδρο του ΕΚ Πειραιά

Δημοσιεύτηκε στις

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τον διωκόμενο Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στην Cosco,  συνάδελφο Μάρκο Μπεκρή. Η προσπάθεια των επιχειρηματικών ομίλων και της κυβέρνησης, να  ποινικοποιήσουν τους εργατικούς αγώνες στη χώρα μας δεν θα περάσει.

Οι συνάδελφοι στον Πειραιά δίνουν έναν έντιμο και δίκαιο αγώνα, κατά ενός ανάλγητου μονοπωλίου, διεκδικώντας τα αυτονόητα και είναι βέβαιο ότι στο τέλος ο αγώνας τους θα  δικαιωθεί.

Ο αγώνας των συναδέλφων στη cosco παραδειγματίζει Πανελλαδικά και όχι μόνο για το πώς μπορούν οι εργαζόμενοι ενωμένοι, με δυνατά σωματεία να τα βάλουν ακόμα και με ένα «θηρίο» όπως είναι η COSCO και να βγουν νικητές.

Γ’ αυτό προσπαθούν να ποινικοποιήσουν αυτούς τους αγώνες. Απέναντι σ’ αυτή τη δίωξη εμείς ενωμένοι και αποφασισμένοι απαντάμε ότι ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Να σταματήσει τώρα η δίωξη! Η τρομοκρατία δε θα περάσει

Διώκουν τον πρόεδρο του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ & του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, για την κινητοποίηση...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Με τον αγώνα μας, με την αλληλεγγύη μας, υψώνουμε ασπίδα προστασίας για τους ανθρώπους μας

ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ! Αγωνιστικές αποφάσεις της πετυχημένης πανελλαδικής σύσκεψης φορέων του...

Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης: Συλλογή υπογραφών ενάντια στο άδικο μέτρο των διαγραφών φοιτητών

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, Έχει δημοσιευτεί η εγκύκλιος από το Υπουργείο Παιδείας για τις διαγραφές των...