ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ: Τα ναυτεργατικά σωματεία συνεχίζουν τις περιοδείες για την προετοιμασία της απεργίας στις 28 Φλεβάρη

Δημοσιεύτηκε στις

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ συνεχίζουν τις  περιοδείες ενημέρωσης, στους ναυτεργάτες των πλοίων στα λιμάνια της Αττικής, για την προετοιμασία της 24ωρης Παναττικής Απεργίας, στις 28 Φλεβάρη.

Σήμερα πραγματοποιήσαν παρεμβάσεις στα πλοία της Ραφήνας (SUPER FERRY και ΕΥΒΟΙΑ ΣΤΑΡ) σε μαχητικό και αισιόδοξο κλίμα για την απεργιακή μάχη.

Οι ναυτεργάτες μίλησαν για τη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν  με τις οικογένειές τους, από τη μη εφαρμογή των ΣΣΕ, από την ακρίβεια, τη φορολεηλασία του εισοδήματος, την εμπορευματοποίηση της υγείας, της παιδείας.

Η θετική ανταπόκριση από τους ναυτεργάτες, δίνει το στίγμα για το συντονισμό των δυνάμεων μας μέσα στα καράβια και τη συμμετοχή όλων στην επιτυχία της απεργίας.

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ σε συνέχεια της ενημέρωσης των ναυτεργατών, αύριο 23 Φλεβάρη, θα πραγματοποιήσουν παρέμβαση, στα πλοία στο λιμάνι του Λαυρίου.

Περισσότερα

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ: Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 στις 10:00πμ όλοι και όλες στην Ευελπίδων.

Ανακοίνωση Η άμεση και δυναμική απάντηση που δώσαμε στο Υπουργείο Εργασίας, έδειξε ότι: Όποτε, όπου,...

Σωματεία Έβρου: Προβολή ταινίας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνουμε προβολή ταινίας και καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους νέους...

Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας: Χαιρετίζει τη νέα μεγάλη νίκη των μεταλλωρύχων Χαλκιδικής για υπογραφή ΣΣΕ

Η ΟΜΕ χαιρετίζει την νέα μεγάλη Νίκη των Μεταλλωρύχων Χαλκιδικής ενάντια στον εμπαιγμό της...