Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμπορ/λων Δυτ. Αττικής: 11 Φλεβάρη Όλοι στη γενική συνέλευση

Δημοσιεύτηκε στις

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 11πμ

ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ(Χαρίλαου 30 Ελευσίνα)

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, σας καλούμε να πάρετε μαζικά μέρος στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, για να δυναμώσει ο αγώνας μας, για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στους χώρους δουλειάς μας, στο σύνολο της ζωής μας.

Οι μεγάλες εταιρείες logistics ανακοινώνουν τεράστια κέρδη, διαφημίζουν τη Δυτική Αττική ως έναν από τους μεγαλύτερους εμπορευματικούς σταθμούς και την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι που δουλεύουμε σε αυτή την περιοχή και σε αυτούς τους κλάδους, βιώνουμε την εντατικοποίηση της εργασίας, την καταπάτηση του ωραρίου, δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε τα απολύτως αναγκαία για εμάς και τις οικογένειες μας, αφού το μεγάλο κύμα της ακρίβειας «καταβροχθίζει» το μισθό σε λίγες μόνο μέρες.

Ταυτόχρονα αντιμετωπίζουμε την έλλειψη σε αναγκαία μέτρα πρόληψης εργατικών ατυχημάτων που η εργοδοσία τα θεωρεί κόστος. Τα εργατικά ατυχήματα στον κλάδο είναι σχεδόν καθημερινά, ενώ πολλά από αυτά αποκρύπτονται από την εργοδοσία. Δεν ανεχόμαστε να κινδυνεύουν οι εργαζόμενοι, παλεύουμε για να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους.

Πρέπει να δυναμώσει ο αγώνας μας, για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στους χώρους δουλειάς μας, στο σύνολο της ζωής μας.

Δεν μπορούμε να μένουμε με σταυρωμένα χέρια:

όταν η ακρίβεια, η άδικη φορολογία και το κόστος ζωής έχει λεηλατήσει το εισόδημά μας και ο μισθός μας τελειώνει πριν τελειώσει ο μήνας, όταν η ένταση στους χώρους δουλειάς χτυπάει κόκκινο και τα εργατικά ατυχήματα πληθαίνουν, όταν ζούμε στην ανασφάλεια και με εργασιακές σχέσεις λάστιχο που καταπατούν κάθε οικογενειακό και προσωπικό προγραμματισμό.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Η οργή και η αγανάκτηση όλων των εργαζομένων και του λαού για την ακρίβεια, για τους μισθούς που δε φτάνουν, για την έλλειψη Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, για τις κλεμμένες τριετίες, για την άδικη φορολογία άδικη φορολογία πρέπει να γίνουν οργανωμένος αγώνας!

Σε κάθε κάθε χώρο και κλάδο δουλειάς, ο αγώνας που διεξάγουν τα Συνδικάτα για αυξήσεις στους μισθούς, για υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, για βελτίωση των συνθηκών δουλειάς, είναι ώρα να συνενωθούν σε ένα μεγάλο διεκδικητικό ποτάμι με κορύφωση τη μεγάλη Aπεργία στις 28 Φεβρουαρίου.

Ήδη πολλά Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Σωματεία έχουν πάρει αγωνιστικές αποφάσεις για συμμετοχή στην Απεργία. 

Δίνουν όλες τους τις δυνάμεις για την επιτυχία της Απεργία στις 28 Φλεβάρη, για τη μεγαλύτερη συμμετοχή των εργαζόμενων.

Επίσης την ημέρα της απεργίας συμπληρώνετε ένας χρόνος από το έγκλημα στα Τέμπη, γινόμαστε ξανά η φωνή των νεκρών που περιμένουν ακόμα να αποδοθούν ευθύνες, στην εγκληματική πολιτική όλων των τελευταίων κυβερνήσεων που έκαναν τον σιδηρόδρομο πεδίο κερδοφορίας για τους ιδιώτες και ρωσικη ρουλέτα για εμάς τους εργαζόμενους και τα παιδιά μας.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!

Απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε από Κυβερνήσεις και εργοδοσία, εμείς δυναμώνουμε 
την οργάνωση και τον αγώνα μας!

Για να δυναμώσει η πάλη των εργαζομένων για ζωή και δουλειά με αξιοπρέπεια και σύγχρονα δικαιώματα!

Όλοι στον αγώνα για αυξήσεις στους μισθούς, ΣΣΕ, ενάντια στην ακρίβεια!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 11πμ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ: 13 Αυγούστου όλοι στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπ. Ναυτιλίας

ΟΛΟΙ στην Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Ναυτιλίας την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024 και ώρα 11:00π.μ. Τα...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αν. Αττικής ” Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ”: Κάλεσμα έμπρακτης αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους πυρόπληκτους της Αν. Αττικής

Συνάδελφοι Για μια ακόμα φορά και αυτό το καλοκαίρι, οι νέες πυρκαγιές, έρχονται να επιβεβαιώσουν...

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά: 13 Αυγούστου Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Ναυτιλίας στις 11πμ

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληκικού Κέντρου Πειραιά καταγγέλλει την παρουσία των δύο πλοίων «Overseas Santorini»,...