Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ηρακλείου: Αλληλεγγύη στον δόκιμο και καταδίκη της κίνησης του στρατεύματος να τον καλέσει σε απολογία

Δημοσιεύτηκε στις

Εδώ και τώρα να σταματήσει η πειθαρχική διώξει του δόκιμου Κώστα Κεσόπουλου επειδή τόλμησε να πει το αυτονόητο “ Ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν και πρέπει να εξασφαλίζουν την προστασία των συνόρων του ελληνικού λαού και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, και όχι να στηρίζουν το πολεμικό – δολοφονικό έργο των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ σε βάρος άλλων λαών. Και επειδή απαίτησε να ακυρωθεί η αποστολή φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα, να κλείσουν όλες οι ξένες στρατιωτικές βάσεις που βρίσκονται στη χώρα, να σταματήσουν οι συνεκπαιδεύσεις με τις ΗΠΑ που προπαρασκευάζουν πολεμικές επιχειρήσεις οι οποίες δολοφονούν λαούς, όπως στην Παλαιστίνη, στην Ουκρανία, στους πολέμους που σπέρνουν σε όλη την υφήλιο.”

Αυτό ήταν το «έγκλημα» με βάση το οποίο ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του, μάλιστα, λίγες μόνο μέρες μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης, ότι όχι μόνο θα στείλει φρεγάτες του Ελληνικού Ναυτικού, αλλά ότι προτίθεται να αναλάβει και τη διοίκηση της σχετικής ναυτικής επιχείρησης της ΕΕ στην περιοχή, διαθέτοντας για τον σκοπό αυτό το Στρατηγείο Επιχειρήσεων της ΕΕ που εδρεύει στη Λάρισα, στην 1η Στρατιά.

Δηλώνουμε αλληλέγγυοι με τον ΔΕΑ (ΠΖ) Κωνσταντίνο Κεσόπουλο και ζητάμε την άμεση ανάκληση της πειθαρχικής του δίωξης, που αφορά το αναφαίρετο δικαίωμά του να εκφράζει την αντίθεσή του σε πράξεις κυβερνήσεων που στέλνουν τα παιδιά μας στον πόλεμο, και την παύση κάθε περαιτέρω πειθαρχικής διαδικασίας.

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ: 13 Αυγούστου όλοι στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπ. Ναυτιλίας

ΟΛΟΙ στην Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Ναυτιλίας την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024 και ώρα 11:00π.μ. Τα...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αν. Αττικής ” Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ”: Κάλεσμα έμπρακτης αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους πυρόπληκτους της Αν. Αττικής

Συνάδελφοι Για μια ακόμα φορά και αυτό το καλοκαίρι, οι νέες πυρκαγιές, έρχονται να επιβεβαιώσουν...

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά: 13 Αυγούστου Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Ναυτιλίας στις 11πμ

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληκικού Κέντρου Πειραιά καταγγέλλει την παρουσία των δύο πλοίων «Overseas Santorini»,...