Ομοσπονδίας Εργατ/λων Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος Ελλάδας: 28 Φλεβάρη Απεργούμε

Δημοσιεύτηκε στις

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος Ελλάδας (ΟΕΚΙΔΕ), συνεδρίασε την Κυριακή 4/2/2024 και πήρε απόφαση για Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία στις 28 Φεβρουαρίου.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι πρόεδροι των πρωτοβάθμιων κλαδικών συνδικάτων Αττικής, Λάρισας, Σιάτιστας, Αγρινίου καθώς και του επιχειρησιακού σωματείου της Νηματουργίας «Βαρβαρέσος» στη Νάουσα όπου συζήτησαν για τα προβλήματα που οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν στους χώρους δουλειάς και προχωρούν σε μια σειρά δράσεων, περιοδειών, Γενικών Συνελεύσεων, ώστε όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι να συνειδητοποιήσουν την αναγκαιότητα για απεργιακή απάντηση μπροστά στην ολομέτωπη επίθεση κυβέρνησης και εργοδοσίας για την προστασία του εισοδήματος, για αυξήσεις στους μισθούς με ΣΣΕ.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Καταγγέλλουμε την καταστολή και τη βία των αστυνομικών δυνάμεων εναντίον φοιτητών και εργαζομένων

Η κυβέρνηση καταφεύγει στην αστυνομική βία και καταστολή, στο ξυλοφόρτωμα φοιτητών και εργαζομένων για...

Με κυβερνητική εντολή χτυπήθηκαν εργαζόμενοι και φοιτητές που κινητοποιούνταν στο χώρο που γινόταν η σύνοδος των πρυτάνεων

ΝΤΡΟΠΗ! Με κυβερνητική εντολή χτυπήθηκαν εργαζόμενοι και φοιτητές που κινητοποιούνταν στο χώρο που γινόταν η...

Ομοσπονδία Κλωστοϋφαντουργίας Ιματισμού Δέρματος: Οι εργαζόμενοι και η νεολαία δεν τρομοκρατούνται

Η Ο.Ε.Κ.Ι.Δ.Ε. καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων καταστολής σε βάρος φοιτητών και εργαζομένων,...