Ομοσπονδίας Εργατ/λων Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος Ελλάδας: 28 Φλεβάρη Απεργούμε

Δημοσιεύτηκε στις

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος Ελλάδας (ΟΕΚΙΔΕ), συνεδρίασε την Κυριακή 4/2/2024 και πήρε απόφαση για Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία στις 28 Φεβρουαρίου.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι πρόεδροι των πρωτοβάθμιων κλαδικών συνδικάτων Αττικής, Λάρισας, Σιάτιστας, Αγρινίου καθώς και του επιχειρησιακού σωματείου της Νηματουργίας «Βαρβαρέσος» στη Νάουσα όπου συζήτησαν για τα προβλήματα που οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν στους χώρους δουλειάς και προχωρούν σε μια σειρά δράσεων, περιοδειών, Γενικών Συνελεύσεων, ώστε όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι να συνειδητοποιήσουν την αναγκαιότητα για απεργιακή απάντηση μπροστά στην ολομέτωπη επίθεση κυβέρνησης και εργοδοσίας για την προστασία του εισοδήματος, για αυξήσεις στους μισθούς με ΣΣΕ.

Περισσότερα

Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Ν. Αττικής: Ανακοίνωση – καταγγελία με αφορμή την επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου

Ξενοδόχοι: ζητάνε 13ωρο σπαστό!! Κατάργηση της 11ωρης Ξεκούρασης Ανακοίνωση – καταγγελία με αφορμή την επιστολή...

Σωματεία – Σύλλογοι Ν. Κυκλάδων: Κοινή ανακοίνωση για τη συμμετοχή της ισραηλινής εταιρείας THE HIVE στο Anima Syros 2025

Τα σωματεία και οι σύλλογοι εργαζομένων του νησιού καλούμε τους διοργανωτές του φεστιβάλ Animasyros...

Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα Αττικής: 25 Σεπτέμβρη 2ωρες στάσεις εργασίας και γενικές συνελεύσεις σε κάθε βάρδια

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι Έπειτα από τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 18/09/25 η πρόταση που κατέθεσε η...