Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης: Μια οφειλόμενη απάντηση στο ¨ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ”  του δημάρχου…….

Δημοσιεύτηκε στις

Μια ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ απάντηση στο ¨ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ”  του δημάρχου…….

  1. Το πανό κρεμάστηκε υλοποιώντας ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ των εργαζόμενων του δήμου μας, καθώς και του ενδιάμεσου Συνεδρίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
  2. Αποκαθηλώθηκε από τη δημοτική αρχή κάθ΄ υπόδειξη του “”υπουργού”” κατά τα λεγόμενα του δημάρχου……. Αλήθεια …….στα υπόλοιπα δημαρχεία που υπάρχουν πανό ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ για τη σφαγή των πάνω απο 27.238 νεκρών ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, “ο υπουργός” δεν πήρε τηλέφωνο? Το ποιός είναι κομματικός εκφραστής και ποιός όχι, το συμπέρασμα στο λαό της Ηλιούπολης.
  3. Φαίνεται ότι στην προσπάθεια της η δημοτική αρχή, να καθαρίσει τη πόλη από τα σκουπίδια, θεώρησε την ΕΙΡΗΝΗ και την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ των ΛΑΩΝ “σκουπίδι“ και πέταξε και το πανό των εργαζόμενων……

Αλήθεια πόσο τραγικό είναι το παραπάνω γεγονός, όταν την ίδια μέρα  η ΗΠΑ ξεκίνησε να βομβαρδίζει Ιράκ και Συρία, την ίδια μέρα η κυβέρνηση ανακοινώνει, ότι κάνει τη Λάρισα αρχηγείο των επεμβάσεων στη μέση Ανατολή και μας βάζει στο πόλεμο.

Η ΕΙΡΗΝΗ η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ το ΔΙΚΑΙΩΜΑ στη ΔΟΥΛΕΙΑ, η ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ κλπ είναι οι πραγματικές ΑΝΑΓΚΕΣ του ΛΑΟΥ.

Η βελτίωση της καθημερινότητας και των υπηρεσιών προς τους δημότες,  είναι εδώ και χρόνια ο καθημερινός αγώνας των εργαζόμενων του δήμου μας ΧΩΡΙΣ καμιά δημοτική αρχή να τους παρέχει τίποτα..

Μόνο κούφια λόγια και υποσχέσεις……

Υ.Γ.:

  1. : ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ. ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.
  2. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ τις ΑΠΟΨΕΙΣ του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ και των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ και ΟΧΙ τις ΔΙΚΕΣ της.

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ: 13 Αυγούστου όλοι στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπ. Ναυτιλίας

ΟΛΟΙ στην Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Ναυτιλίας την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024 και ώρα 11:00π.μ. Τα...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αν. Αττικής ” Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ”: Κάλεσμα έμπρακτης αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους πυρόπληκτους της Αν. Αττικής

Συνάδελφοι Για μια ακόμα φορά και αυτό το καλοκαίρι, οι νέες πυρκαγιές, έρχονται να επιβεβαιώσουν...

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά: 13 Αυγούστου Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Ναυτιλίας στις 11πμ

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληκικού Κέντρου Πειραιά καταγγέλλει την παρουσία των δύο πλοίων «Overseas Santorini»,...