Σωματείο Εργαζομένων Ομίλου ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ: Για την ακύρωση της απόλυσης του Πρόεδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου μας

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλουμε την εργοδοσία του Πει.φα.συν η οποία παρά την έκδοση της υπ. αριθμ 306/2024 απόφασης του Πρωτοδικείου Πειραιά, η οποία αναγνώρισε την ακυρότητα της καταγγελίας της Σύμβασης Εργασίας του Προέδρου του Σωματείου, αρνήθηκε να αποδεχθεί τις υπηρεσίες του.

Το μένος τους για το συνδικαλιστικό κίνημα ειναι τόσο μεγάλο που έφτασαν στο σημείο να αρνηθούν μέχρι και την είσοδό του στο γραφείο του Σωματείου παρουσία επίσης του Προέδρου του Ε.Κ.Π αλλα και του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Φαρμάκου.

Είναι οι ίδιοι που μέσω φίλα προσκείμενων εργαζομένων συκοφαντούν, βγάζοντας ανακοινώσεις καλώντας τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να τους σώσει απο το κακό Επιχειρησιακο Σωματείο.

Είναι αυτοί που οξύνουν διαρκώς μια κατάσταση αρρωστημένη χωρίζοντας τους  εργαζόμενους σε στρατόπεδα.

Η απόφαση της αγωγής για την ακύρωση της καταγγελίας της Σύμβασης Εργασίας του συναδέλφου είναι καταπέλτης για τον Πει.Φα.συν και καταρρίπτει όλους τους ισχυρισμούς της εργοδοσίας.

Η εργοδοσία σε ενα παραλήρημα εμμονής κατά του συναδέλφου επιλέγει να συνεχίσει τη δικαστική διαμάχη και να εξαντλήσει καθε νομικό όπλο, σέρνοντας τον συνάδελφο γι’ άλλη  μια φορά στα δικαστήρια, έφτασαν δε στο σημείο την ίδια ημέρα που βγήκε η απόφαση του Πρωτοδικείου να αποστείλουν email μέσω του Γενικού Διευθυντή σε όλο το προσωπικό του Ομίλου επιχειρώντας να τον συκοφαντήσουν γι’ άλλη μια φορά λέγοντας, ότι θα επιμείνουν  στην απόφαση τους με στόχο την αποκατάσταση της εργασιακής ειρήνης και ηρεμίας του Πει.Φα.Συν!

Καλούμε όλα τα Σωματεία, και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να προβούν σε ανακοινώσεις στήριξης στον δίκαιο αγώνα που δίνουμε.

Μέχρι την οριστική επαναπρόσληψη του Προέδρου του Σωματείου μας και την υπογραφή Επιχειρησιακής Σύμβασης Εργασίας.

Περισσότερα

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Ανακοίνωση για το θάνατο της συναδέλφισσας από την πυρκαγιά στη ΒΑ Αττική

Η εγκληματική ανυπαρξία μέτρων κυβέρνησης και εργοδοσίας για την προστασία της ανθρώπινης ζωής αφήνει...

Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων: Ξεκινά η λειτουργία των Λαϊκών Μαθημάτων Αλληλεγγύης

Αγαπητοί γονείς, για 12η συνεχόμενη χρονιά ξεκινά η λειτουργία των ΛΑΪΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, που υλοποιούνται...

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Σχετικά με τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Βόρειο Ανατολική Αττική

Συνάδελφοι,                Για άλλη μια φορά , μέσα σε λίγες ώρες είδαμε μια φωτιά που...