Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ (Δαφνί): Είμαστε στο πλευρό των εργαζόμενων συμβασιούχων στην καθαριότητα του Άγιου Σάββα

Δημοσιεύτηκε στις

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

Είμαστε στο πλευρό των εργαζόμενων συμβασιούχων στην καθαριότητα του Άγιου Σάββα και του σωματείου, στη μάχη που δίνουν για να μην απολυθούν οι 58 εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Νοσοκομείου. Η διοίκηση του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», παρά τις δεσμεύσεις της προηγούμενης ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για τρίμηνη παράταση όλων των ΣΟΧ μέχρι τις 31 Μάρτη, προχώρησε στην ολοκλήρωση του διαγωνισμού και θέλει από τις 9 Φλεβάρη να παραδώσει την καθαριότητα του νοσοκομείου Άγιος Σάββας σε εργολάβο μετά από 7 χρόνια.

Η βιασύνη της διοίκησης να φέρει εργολάβο στην καθαριότητα, με τις ευλογίες της κυβέρνησης της ΝΔ (σε συνέχεια των πολιτικών όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων), είναι προσπάθεια να διαλύσουν ακόμη περισσότερο τις εργασιακές σχέσεις στα δημόσια νοσοκομεία μαζί και τον συνδικαλισμό, προχωρώντας ταυτόχρονα στην ιδιωτικοποίηση όλο και μεγαλύτερου κομματιού της Δημόσιας Υγείας.

Τα νοσοκομεία μας δεν χρειάζονται πανάκριβους εργολάβους, αλλά προσλήψεις προσωπικού και μονιμοποίηση των χιλιάδων συμβασιούχων που τα κράτησαν όρθια, μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό, την περίοδο της πανδημίας.

Δεν θα τους αφήσουμε. Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους του νοσοκομείου και τη συστράτευσή μας στο πλευρό τους για να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος, για την μονιμοποίηση όλων.

 

Περισσότερα

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Ανακοίνωση για το θάνατο της συναδέλφισσας από την πυρκαγιά στη ΒΑ Αττική

Η εγκληματική ανυπαρξία μέτρων κυβέρνησης και εργοδοσίας για την προστασία της ανθρώπινης ζωής αφήνει...

Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων: Ξεκινά η λειτουργία των Λαϊκών Μαθημάτων Αλληλεγγύης

Αγαπητοί γονείς, για 12η συνεχόμενη χρονιά ξεκινά η λειτουργία των ΛΑΪΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, που υλοποιούνται...

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Σχετικά με τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Βόρειο Ανατολική Αττική

Συνάδελφοι,                Για άλλη μια φορά , μέσα σε λίγες ώρες είδαμε μια φωτιά που...