Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Καταγγέλλουμε την παράνομη και καταχρηστική απόλυση προέδρου του επιχειρησιακού Σωματείου στον όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την παράνομη και καταχρηστική απόλυση προέδρου του επιχειρησιακού Σωματείου στον όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ-ΠΕ και μέλους της διοίκησης της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Φάρμακο.

Δεν είναι τυχαίο ότι η επιχείρηση προχώρησε σε αυτή την τρομοκρατική απόλυση την περίοδο που το σωματείο παλεύει για την υπογραφή επιχειρησιακής ΣΣΕ, διεκδικεί  αυξήσεις στους μισθούς των εργαζομένων.

Φαίνεται ξεκάθαρα πως επειδή οι εργαζόμενοι τολμούν να διεκδικούν το δίκιο τους, βρίσκουν απέναντι εκτός από τις κυβερνήσεις, τη σημερινή και τις προηγούμενες με μια σειρά αντιλαϊκούς νόμους, εμπόδια στη συνδικαλιστική δράση τους, παράλληλα αντιμετωπίζουν και το σκληρό αντεργατικό πρόσωπο της εταιρείας.

Συνάδελφοι είμαστε στο πλάι σας, κρατήστε γερά, είμαστε δίπλα σας για να μην περάσει η τρομοκρατική επίθεση. Να μην περάσει η προσπάθεια της εργοδοσίας να επιβάλει σιγή νεκροταφείου. 

Καλούμαι τον όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ-ΠΕ να ανακαλέσει την απόλυση και να υπογράψει επιχειρησιακή σύμβαση με αυξήσεις στους μισθούς με το Σωματείο των εργαζομένων.

Πάρτε πίσω την απόλυση τώρα  !!!

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει το εργατών η πάλη θα τη σπάσει.

Καλούμε τα σωματεία, τους φορείς να σηκωθεί κύμα αλληλεγγύης, συμπαράστασης στην τρομοκρατική απόλυση στον όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ-ΠΕ .

 

Περισσότερα

ΕΛΜΕ Πειραιά: Να παρθούν πίσω οι καταργήσεις τμημάτων

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ: «ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 100 ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ...

Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Αν. Αττικής: Για την αλληλεγγύη των πυρόπληκτων της Β/Α Αττικής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής, χαιρετίζει για άλλη μια φορά την...

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ (Δαφνί): Αλληλεγγύη στους πυρόπληκτους της Αττικής

Μπροστά στο χιλιοπαιγμένο  έργο  της διαχρονικής εγκληματικής πολιτικής και της ανυπαρξίας μέτρων, για την...