Σωματείο Εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας: Συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις

Οι συνάδελφοί μας δίνουν εδώ και 4 χρόνια έναν δίκαιο αγώνα για να συνεχίσουν να έχουν τη δουλειά τους,  τα δικαιώματα τους , τα σπίτια τους.

Απαιτούν να εφαρμοστεί το σχέδιο συντήρησης και η επαναλειτουργία του εργοστασίου.

Με ευθύνη της κυβέρνησης  η ΛΑΡΚΟ έχει σταματήσει να παράγει,  έχει απαξιωθεί,  την ώρα που η τιμές του νικελίου  παραμένουν υψηλές και αυτό δεν κρύβεται παρά την λάσπη που πετάει στους εργαζόμενους.

Οι εργαζόμενοι κατάφεραν με τον αγώνα τους να αποσπάσουν δέσμευση από την κυβέρνηση για τρίμηνη παράταση όλων των συμβάσεων.

Συνεχίζουν τον αγώνα τους και καλούνε  φορείς και σωματεία της περιοχής σε μεγάλη σύσκεψη – συλλαλητήριο στον οικισμό του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ, στον κινηματογράφο ΙΛΙΟΝ, την Κυριακή 17/12 στις 10:30 το πρωί.

Ο αγώνας τους είναι και δικός μας. Με την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση κατάφεραν να αντέξουν και να συνεχίσουν.

Καλούμε όλους και όλες σε συμμετοχή στην μεγάλη σύσκεψη την  Κυριακή 17 Δεκέμβρη στην Λάρυμνα.

 

Θα Αναχωρήσει Λεωφορείο την Κυριακή 8:00 το πρωί από την οδό Στουρνάρα Λαμία στο πάρκινγκ πάνω από το πάρκο Τσαλτάκη.

Περισσότερα

Συνδικάτο Εργατ/λων Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής Αττικής: Όλοι 24 Ιούνη στην κινητοποίηση έξω από τα γραφεία του ΣΕΒ

Όλες και όλοι την Τετάρτη 24/06 στην κινητοποίηση του ΣΕΤΗΠ έξω από τα γραφεία...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφ. Αττικής: Καταγγελία για την απαγόρευση εισόδου στην Παλαιστίνη αντιπροσωπείας συνδικαλιστών από την Ελλάδα

Καταγγελία για την απαγόρευση εισόδου στην Παλαιστίνη αντιπροσωπείας συνδικαλιστών από την Ελλάδα από το...

Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας: Όχι στην καταστροφή του μεταλλευτικού εξοπλισμού στα ορυχεία της ΔΕΗ

ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΤΗΣ...