Επιτροπή Εργαζομένων ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ: Για την απόλυση στον ΠΕΙΦΑΣΥΝ

Δημοσιεύτηκε στις

Η Επιτροπή Εργαζομένων του Ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον απολυμένο πρόεδρο του Επιχειρησιακού Σωματείου της ΠΕΙΦΑΣΥΝ  και μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Φαρμάκου. Είναι καθαρό ότι πρόκειται για παράνομη κι ανήθικη απόλυση που στόχο έχει το χτύπημα του Επιχειρησιακού Σωματείου και της συνδικαλιστικής δράσης μέσα στο χώρο του Συνεταιρισμού.

Η Διοίκηση της εταιρείας θέλει να μην υπάρχει καμία διεκδίκηση από τους εργαζόμενους για ουσιαστικές αυξήσεις και υπογραφή επιχειρησιακής Σύμβασης. Θέλει να υπάρχει κλίμα υποταγής και συναίνεσης στα επιχειρηματικά σχέδια που εξυπηρετούν μόνο της ανάγκες της κερδοφορίας τους. Επίσης, είναι καθαρό ότι αξιοποιούν όπως κι ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ όλο το αντεργατικό ‘’οπλοστάσιο’’ των κυβερνήσεων. Θέλει να ξεμπερδέψει με το επιχειρησιακό σωματείο που υπερασπίζεται τόσο καιρό τα συμφέροντα των εργαζομένων και διεκδικεί κάτω από συνεχείς μηνύσεις και διώξεις δικαιώματα σύγχρονα, αυξήσεις, ωράριο κι αξιοπρέπεια!

Το εργατικό κίνημα του κλάδου μας έχει αποκτήσει εμπειρία και μαθαίνει να αντιμετωπίζει επιθέσεις της εργοδοσίας που καλύπτονται  με τον μανδύα του ‘’ συνεταιριστικού’’ πνεύματος.

Καλούμε από την μεριά μας την Διοίκηση της ΠΕΙΦΑΣΥΝ να ανακαλέσει την απόλυση και να μπεί στον διάλογο για υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ – ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΦΑΣΥΝ

Περισσότερα

ΕΛΜΕ Πειραιά: Να παρθούν πίσω οι καταργήσεις τμημάτων

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ: «ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 100 ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ...

Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Αν. Αττικής: Για την αλληλεγγύη των πυρόπληκτων της Β/Α Αττικής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής, χαιρετίζει για άλλη μια φορά την...

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ (Δαφνί): Αλληλεγγύη στους πυρόπληκτους της Αττικής

Μπροστά στο χιλιοπαιγμένο  έργο  της διαχρονικής εγκληματικής πολιτικής και της ανυπαρξίας μέτρων, για την...