Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Καταγγέλλουμε την απόλυση του Προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου του Ομίλου ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ

Δημοσιεύτηκε στις

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πειραιά καταγγέλλει την άδικη και εκδικητική απόλυση του Προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου του Ομίλου ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ και μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Φάρμακο.

Η απόλυση του συναδέλφου ήρθε μέσα στην περίοδο που το σωματείο, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την εργοδοσία για υπογραφή  Επιχειρησιακής Σύμβασης με αυξήσεις. Η αγωνιστική στάση του συναδέλφου, που δεν το έβαλε κάτω σε παλαιότερους εκβιασμούς και προσπάθειες τρομοκράτησης  είναι αυτή που ενοχλεί την εταιρεία.

Χθες έξω από τα γραφεία της εταιρείας στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη  πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση του Επιχειρησιακού Σωματείου, της Ομοσπονδίας Φαρμάκου, του κλαδικού σωματείου Φαρμάκου, στην οποία συμμετείχε και αντιπροσωπία του ΕΚΠ, ενάντια στην απόλυση του συναδέλφου. Μετά από συνάντηση της αντιπροσωπίας των παραβρισκόμενων με την εταιρεία, η τελευταία εμμένει στην απόλυση.

Στηρίζουμε την στάση εργασίας που κήρυξε η Ομοσπονδία Φαρμάκου για τους εργαζόμενους της ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ, σήμερα Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου από τις 08:00 π.μ έως τις 8:00 μ.μ, και καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά, ώστε να μην περάσει η σιγή νεκροταφείου που προσπαθεί να επιβάλλει η εργοδοσία. Στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων. Κανένας μόνος του!

Περισσότερα

ΕΛΜΕ Πειραιά: Να παρθούν πίσω οι καταργήσεις τμημάτων

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ: «ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 100 ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ...

Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Αν. Αττικής: Για την αλληλεγγύη των πυρόπληκτων της Β/Α Αττικής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής, χαιρετίζει για άλλη μια φορά την...

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ (Δαφνί): Αλληλεγγύη στους πυρόπληκτους της Αττικής

Μπροστά στο χιλιοπαιγμένο  έργο  της διαχρονικής εγκληματικής πολιτικής και της ανυπαρξίας μέτρων, για την...