Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Εύβοιας: Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το Συνδικάτο μας, όπως από την πρώτη στιγμή έτσι και τώρα, συνεχίζει να εκφράζει την αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και συμμετέχει στη ΣΥΣΚΕΨΗ – ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, 10:30ΠΜ

Εδώ και τέσσερα χρόνια οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ με την ενότητα και τον αγώνα τους, έχοντας την αλληλεγγύη όλου του λαού, έχουν ακυρώσει τα εγκληματικά σχέδια της κυβέρνησης να τους πετάξει έξω από τη δουλειά.

Νέα νίκη στον αγώνα τους πέτυχαν τη Δευτέρα 11 Δεκέμβρη με άλλη μια 3μηνη παράταση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου που απέτρεψε από το να κάνουν Πρωτοχρονιά οι 1000 εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ στο ταμείο ανεργίας.

Εξέλιξη που ναι μεν κερδίζει χρόνο, αλλά δε διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας, τα δικαιώματα, δε βάζει τις μηχανές και τα καμίνια μπροστά όπως διεκδικούν οι εργαζόμενοι, για να ξαναλειτουργήσει η ΛΑΡΚΟ!

Αυτός ο αγώνας έχει τσαλακώσει τα εγκληματικά σχέδια και τη λάσπη της κυβέρνησης, των επενδυτών και των επιτελείων τους, που διαδίδουν δεξιά και αριστερά ότι «οι εργάτες κάθονται και πληρώνονται από φόρους του λαού» ενώ στην πραγματικότητα ακόμα πληρώνονται από την πώληση προϊόντων που οι ίδιοι είχαν παράξει.

Ποιος έχασε την τσίπα για να τη βρει η κυβέρνηση και οι επενδυτές;

Αντί η κυβέρνηση να συντηρήσει και να λειτουργήσει τη ΛΑΡΚΟ, σπαταλά χρήματα για την απαξίωσή της, την οδήγησε στο σταμάτημα της παραγωγής, ώστε ο επενδυτής που την πήρε “τσάμπα” να την παραλάβει και χωρίς εργαζόμενους και σωματεία.

Αυτός ο μεγαλειώδης πολύχρονος αγώνας έχει στηριχθεί στην αγωνιστική ενότητα των εργαζομένων και στην αλληλεγγύη όλου του λαού.

ΛΑΡΚΟ ΑΝΟΙΧΤΗ – ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Καλούμε τα σωματεία του κλάδου στην Εύβοια και τους συναδέλφους να εκφράσουν με κάθε τρόπο τη στήριξή τους γιατί η έκβαση αυτού του αγώνα μας αφορά όλους.

Η νίκες του αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ είναι νίκες όλων των εργαζομένων!

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου λεωφορεία αναχωρούν 8:15πμ από Δημαρχείο Ψαχνών, 8:30πμ από πλατεία Ν. Αρτάκης και 8:45πμ από Πάρκο Βούρκου στη Χαλκίδα.

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείο Θριασίου: Να ακυρωθεί η απόφαση για ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας

Να ανακληθεί η απόφαση για ανάθεση της καθαριότητας στο ΘΡΙΑΣΙΟ νοσοκομείο σε ιδιωτική εταιρεία,...

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Θριασίου: Άμεση αποζημίωση των πυρόπληκτων και λήψη ουσιαστικών μέτρων για την προστασία του περιβάλλοντος

ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ με τις κυβερνητικές δικαιολογίες για τις καταστροφικές πυρκαγιές γιατί γνωρίζουμε ότι οι πραγματικές αιτίες...

ΕΛΜΕ Πειραιά: Να παρθούν πίσω οι καταργήσεις τμημάτων

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ: «ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 100 ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ...