“Ταξική Προοπτική” Εργαζόμενοι στη ΜΟΡΝΟΣ: Αποτελέσματα αρχαιρεσιών σωματείου

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Στις αρχαιρεσίες του σωματείου μας που έγιναν την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου ψήφισαν για Δ.Σ. και εξελεγκτική επιτροπή 244, για εργατικό κέντρο Θηβών 244 και για ΟΕΧΒΕ 160.

Ο συνδυασμός μας έλαβε:

Για το Διοικητικό συμβούλιο 132 ψήφους (από 68 το 2021) και ποσοστό 57,39% (από 34,34%) και εκλέγει 4 μέλη στο 7μελές Δ.Σ. από 2 που είχε.

Για τους αντιπροσώπους στο εργατικό κέντρο Θηβών 127 ψήφους (από 78 το 2021) και ποσοστό 55,45% (από 40%) και εκλέγει 3 αντιπροσώπους, από 2 που είχε.

Για τους αντιπροσώπους στην ΟΕΧΒΕ 80 ψήφους (από 51 το 2021) και ποσοστό 55,55% (από 44,35%) και εκλέγει 1 αντιπρόσωπο ενώ δεν είχε εκλεγεί κάποιος το 2021.

Τονίζουμε ότι σημειώθηκε σημαντική αύξηση ψηφισάντων κατά 17%, σε σχέση με την συμμετοχή στις προηγούμενες εκλογές που είχαν ψηφίσει 209 επί συνόλου 290 μελών. Αυτό αποτελεί σημαντικό στοιχείο στην μαζικοποίηση του σωματείου.

Χαιρετίζουμε την συμμετοχή όλων των συναδέλφων και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν αναθέτοντας μας το τιμόνι του σωματείου μας. Είναι τιμή, ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη αλλά και επιβεβαίωση της γραμμής της διεκδίκησης, καθώς και αναγνώριση της συνεπούς στάσης της παράταξης και των εκλεγμένων της όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και θα συνεχίσουμε ανυποχώρητα για την ανασυγκρότηση του σωματείου, τη δημοκρατική λειτουργία, την συμμετοχή όλων των συναδέλφων.

Περισσότερα

ΔΑΣ Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου: Στην κορύφωση της τουριστικής σεζόν εντείνεται η εκμετάλλευση των εργαζομένων

Έχουμε φτάσει στα μέσα Αυγούστου, στην κορύφωση της τουριστικής σεζόν, και η κατάσταση για...

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείο Θριασίου: Να ακυρωθεί η απόφαση για ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας

Να ανακληθεί η απόφαση για ανάθεση της καθαριότητας στο ΘΡΙΑΣΙΟ νοσοκομείο σε ιδιωτική εταιρεία,...

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Θριασίου: Άμεση αποζημίωση των πυρόπληκτων και λήψη ουσιαστικών μέτρων για την προστασία του περιβάλλοντος

ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ με τις κυβερνητικές δικαιολογίες για τις καταστροφικές πυρκαγιές γιατί γνωρίζουμε ότι οι πραγματικές αιτίες...