Σωματείο Εμποροϋπαλληλων & Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πειραιά: Καταγγέλλουμε τις τρομοκρατικές απολύσεις, από την πολυεθνική «PeopleCert»

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε τις τρομοκρατικές απολύσεις εργαζομένων και συναδέλφων υποψηφίων, εν μέσω των εκλογών του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, από την πολυεθνική «PeopleCert». Με την εταιρία μάλιστα,να ζητάει υπερωρίες και να έχει αγγελίες αναρτημένες, για προσλήψεις.

Στηρίζουμε το Σωματείο και τις αποφάσεις του, ώστε να ακυρωθούν οι τρομοκρατικές απολύσεις και να πάψει κάθε συνδικαλιστική δίωξη, σε αυτόν το χώρο και σε όποιον άλλο, οι εργοδότες σκέφτονται ότι «έχουν το μαχαίρι, έχουν και το καρπούζι».

Το δικαίωμα στη συνδικαλιστική δράση, είναι κατάκτηση του εργατικού κινήματος και κατοχυρωμένο δικαίωμα, όλων των εργαζομένων.

Η περιφρούρηση αυτού του δικαιώματος, είναι υπόθεση, όλων των εργαζομένων, σε συνθήκες μάλιστα που οι μισθοί μας παραμένουν καθηλωμένοι, σε επίπεδα που δεν μας επιτρέπουν να ζήσουμε αξιοπρεπώς και η ακρίβεια τους μειώνει ακόμη περισσότερο.

Δε θα επιτρέψουμε τη δίωξη κανενός εργαζόμενου, για συμμετοχή στο συνδικάτο του!

Θα μας βρείτε όλους, μπροστά σας!

Κανένας εργαζόμενος μόνος του!

Κάτω τα χέρια από τη συνδικαλιστική δράση!

Πάρτε πίσω τις απολύσεις!

Περισσότερα

Καταγγελία Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας – Η κυβέρνηση καταργεί την κυριακάτικη αργία στο εργοτάξιο του Βοτανικού στην Αθήνα

Η κυβέρνηση της ΝΔ, με τη φωτογραφική τροπολογία που εισάγει στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο...

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας – Όλοι στο μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στις 5 Σεπτέμβρη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΣΤΙΣ 5.30μμ, ΣΤΗΝ...

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στο Μετρό Νομού Θεσσαλονίκης για πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ – ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΕΘ Σάββατο 5 Σεπτέμβρη 2026 • 17:30 •...