Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμπ/λων Δυτ. Αττικής: Συλλυπητήρια επιστολή για την συναδέλφισσα Μαρία Παπαδά

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο μας αποχαιρετά με θλίψη και συγκίνηση τη συναδέλφισσα Μαρία Παπαδά, η οποία έφυγε προχθές απρόσμενα από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών. Από τη νεαρή ηλικία των 19 ετών εργάστηκε σκληρά σε εργοστάσια και αποθήκες Logistics της περιοχής του Θριασίου, μοχθώντας και φροντίζοντας για την οικογένεια της, για τα δυο της παιδιά Γιάννη και Αντώνη.

Η Μαρία υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Σωματείου και συνέβαλλε στα πρώτα του δύσκολα βήματα μετά την ίδρυση του. Παρά τις προσωπικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε και παρά το καθημερινό τρέξιμο για το μεροκάματο, πάντα νοιαζόταν για το Σωματείο, για το δυνάμωμα και την ισχυροποίηση του.

Μαρία, όλοι οι συνάδελφοι σου θα σε θυμόμαστε πάντα και θα τιμάμε τη μνήμη σου με τη συνέχιση του αγώνα για τα δικαιώματα των εργαζομένων, για μια καλύτερη ζωή. 

Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στις 15:00, θα αποχαιρετήσουμε την Μαρία στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας Θεοτόκου στον Ασπρόπυργο.

Περισσότερα

Συνδικάτο Γάλακτος τροφίμων και ποτών Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης : Συσκεψη για την προετοιμασία της Απεργίας 1 Οκτώβρη

Εν όψει της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας την 1η Οκτώβρη ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης...

Συγκέντρωση σωματείων & φορέων Ν. Ιωνίας την Δευτέρα 29 Σεπτέμβρη 7μμ στην πλατεία Σημηριώτη

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΟΚΤΩΒΡΗ 10.30 π.μ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ...

Σύνδεσμος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσιών Υπαλλήλων Αθήνας – Για το καλάθι της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 

                 Για το καλάθι της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης  «Τα όποια μέτρα στήριξης δεν θα...