ΕΛΜΕ Πειραιά: Στήριξη της κινητοποίησης των καθαριστών – καθαριστριών των σχολείων της Σαλαμίνας

Δημοσιεύτηκε στις

          Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά στηρίζει και συμμετέχει στην κινητοποίηση του σωματείου καθαριστών καθαριστριών Σχολείων Δημόσιας Εκπαίδευσης την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 10.30 π.μ. στο Δημαρχείο Σαλαμίνας για πρόσληψη επιπλέον προσωπικού, αλλά και τη μετατροπή των συμβάσεων των σχολικών καθαριστριών από μερικής σε πλήρους απασχόλησης.

          Προωθούμε για το σκοπό αυτό αυτούσια την ανακοίνωση του σωματείου, η οποία είναι αποκαλυπτική για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί.

          Η καθαριότητα των σχολείων, η ύπαρξη του αναγκαίου προσωπικού αποτελεί απαραίτητο όρο τόσο για τη διασφάλιση της υγιεινής-ασφάλειας σε ένα χώρο που υπάρχουν καθημερινά γονείς, μαθητές κι εκπαιδευτικοί, όσο και για την απρόσκοπτη πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Περισσότερα

Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης: Κάλεσμα σε εκδήλωση αλληλεγγύης με τον Κουβανικό Λαό 1η Μάρτη

Ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης σας προσκαλεί στην εκδήλωση αλληλεγγύης με τον κουβανικό...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών- Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφ. Αττικής: Όλοι στη συγκέντρωση 4 Μάρτη στο Εφετείο

ΌΛΟΙ στην συγκέντρωση την Τετάρτη 4 Μαρτίου, στις 8.30 π.μ. στο Εφετείο Αθήνας. Η πάλη...

Σωματείο Εργαζομένων ομίλου ΝΗΡΕΥΣ Ιχθυοκαλλιέργειες: Καμία ζωή δεν είναι αναλώσιμη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 12.00 πμ...