Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής: Για τη φωτιά σε φορτηγό στην Εγνατία Οδό

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι, για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες ατυχήματος από αυτοκινητάμαξα που πήρε φωτιά εν κινήσει, στην Εγνατία οδό.

Το Σωματείο μας έχει αναδείξει πολλές φορές ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια των οχημάτων, τη σωστή συντήρηση τους, για την ασφάλεια και ακεραιότητα που αφορούν τις ζωές των συναδέλφων αλλά και διερχόμενων αυτοκινήτων που μπορεί να στοιχίσουν και άλλες ζωές.

Ως πότε θα ανεχόμαστε να δουλεύουμε σε συνθήκες μεσαίωνα και θα μας βλέπουν σαν “κόστος” τα αφεντικά;

Ως πότε θα συνεχίσουμε να ανεχόμαστε την ασυδοσία τους, δίνοντας μισθούς πείνας, ώρες
ατελείωτες πάνω στο τιμόνι και αυτοί να κερδίζουν πακτωλούς χρημάτων με τον ιδρώτα μας;

Το σωματείο μας έκανε προσπάθεια και επικοινώνησε με τους αρμόδιους φορείς και έμαθε πως ο συνάδελφος αυτή τη φορά «γλίτωσε» και είναι καλά στην υγεία του!

Το σωματείο μας θα προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με το συνάδελφο και θα είναι δίπλα του σε ότι χρειαστεί!

Ως εδώ!

Για να μην παίζουμε καθημερινά τη ζωή μας κορώνα γράμματα στη λογική των αφεντικών «κόστους- οφέλους», οργανωνόμαστε στο ταξικό μας σωματείο!

Παλεύουμε με το σωματείο μας σε κάθε χώρο δουλειάς!

Συμμετέχουμε στη γενική συνέλευση στις 26/11/2023, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.00 στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά , να πάρουμε αποφάσεις για τις ζωές μας !

Περισσότερα

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Υπόμνημα προς το Υπ. Εργασίας. Να παρθούν μέτρα προστασίας των εργαζομένων από τον καύσωνα

Να παρθούν μέτρα προστασίας των εργαζομένων από τον καύσωνα Αυτές τις ημέρες λόγω του καύσωνα,...

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: 14 Ιούλη κινητοποίηση στις προβλήτες 2 & 3 στο Λιμάνι του Πειραιά

Συνάδελφοι το Σωματείο Λιμενεργατών ΕΝΕΔΕΠ απευθύνει κάλεσμα σε κινητοποίηση τη  Δευτέρα 14 Ιουλίου στις...

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Δελτίο Τύπου για τον καύσωνα

Εδώ και μία ώρα στην Μυτιλήνη και στην περιοχή της Γέρας είναι σε ισχύ...