Για τις μαζικές συλλήψεις Παλαιστινίων

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τις δεκάδες συλλήψεις Παλαιστινίων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, μεταξύ των οποίων και της 22χρονης Αχέντ Ταμίμι, σήμερα τα χαράματα.

Οι κατοχικές δυνάμεις του Ισραήλ, την ώρα που ισοπέδωναν για ακόμη ένα βράδυ την Γάζα δολοφονώντας γυναίκες και παιδιά, την ίδια ώρα κλιμάκωναν τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη με δολοφονίες, συλλήψεις, τρομοκρατία.

Μετά από μια μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση, με τεθωρακισμένα και ράμπο των κατοχικών δυνάμεων του Ισραήλ, εισέβαλαν στο χωριό Ναμπί Σαλέχ, στην Δυτική Όχθη διέλυσαν το σπίτι της οικογένειας Ταμίμι και συνέλαβαν στο κρεβάτι της, την 22χρονη αγωνίστρια Αχέντ Ταμίμι.

Η Αχέντ Ταμίμι, αφού απελευθερώθηκε πριν μερικά χρόνια κάτω από την τεράστια διεθνή κινητοποίηση, σήμερα συνελήφθη και κρατείται μαζί με δεκάδες άλλους ως «υποκινητής τρομοκρατίας». Μάλιστα μια βδομάδα πριν συνελήφθη και ο πατέρας της.

Με αυτόν τον τρόπο το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ προχωρά στην σφαγή του λαού της Παλαιστίνης. Με καθημερινές δολοφονίες, συλλήψεις, βασανισμούς, ξεσπίτωμα οικογενειών και ισοπεδωση των παλαιστινιακών χωριών. Αυτό το έγκλημα στηρίζεται στις πλάτες των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και της στήριξης που λαμβάνει και από κυβερνήσεις, όπως της Ελλάδας που μιλάνε για δικαίωμα σε «αυτοάμυνα» σε μια κατοχική δύναμη.

Ο λαός της Ελλάδας και χθες βροντοφώναξε με τεράστιες διαδηλώσεις ότι δε θα γίνει συνένοχος στο έγκλημα. Να σταματήσει τώρα η σφαγή στην Γάζα.

Να σταματήσει κάθε συνεργασία του ελληνικού κράτους με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

ΤΩΡΑ Λευτεριά στην Παλαιστίνη

ΤΩΡΑ να απελευθερωθούν όλοι οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις Ισραηλινές φυλακές!

Περισσότερα

Απαράδεκτη Απόφαση του δικαστηρίου για τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ

Για άλλη μια φορά η δικαιοσύνη με την απόφασή της τάσσεται με την πολιτική...

16 Ιούλη στις 11πμ στο Υπ. Υγείας για να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο – έκτρωμα για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση

 ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ –ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ Η κυβέρνηση της ΝΔ έδωσε...

Καταγγελία στη Δημοτική Αρχή Ηλιούπολης για την προσπάθεια φίμωσης του σωματείου εργαζομένων

Τις τελευταίες μέρες εξελίσσεται ακόμα ένα επεισόδιο στην προσπάθεια φίμωσης του Σωματείου Εργαζομένων του...