Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμπορ/λων Αλεξανδρούπολης: Να τελειώσει τώρα αυτή η απαράδεκτη κατάσταση με τις πληρωμές των σχολικών καθαριστριών!

Δημοσιεύτηκε στις

Να τελειώσει τώρα αυτή η απαράδεκτη κατάσταση με τις πληρωμές των σχολικών καθαριστριών!

 Για ακόμα μία φορά απλήρωτες για δύο μήνες και βλέπουμε, οι 115 συμβασιούχες σχολικές καθαρίστριες του δήμου που συνεχίζουν να βρίσκονται στα πόστα τους και να ανταπεξέρχονται στην σημαντική και απαιτητική τους δουλειά “τρώγοντας” υποσχέσεις.

 Μπαλάκι γίνονται εδώ και χρόνια από όλες τις δημοτικές αρχές ενώ καλύπτουν μία πολύ σημαντική ανάγκη και αντί να συζητιέται η μονιμοποίησή τους και η πρόσληψη επιπλέον καθαριστριών, αυτές συνεχίζουν να δουλεύουν ως έχει και απλήρωτες.

 Είναι μία κατάσταση που χρονίζει ενώ είναι γνωστό το θέμα και πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να πληρωθούν άμεσα! Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων “Η ΕΝΟΤΗΤΑ” θα ασκήσει πίεση προς κάθε κατεύθυνση για να δικαιωθούν οι συναδέλφισσες.

 Ωστόσο η λύση βρίσκεται μόνο μέσα από τον οργανωμένο συλλογικό αγώνα μαζί και με αλλά σωματεία της πόλης, κόντρα στην εργοδοσία και σε αυτούς που φροντίζουν πάντα να κατευνάζουν τις αντιδράσεις των εργαζόμενων!

 Καλούμε τις εργαζόμενες να συμμετέχουν την Παρασκευή 3 Νοέμβριου στις 7μμ στο εργατικό κέντρο, στη σύσκεψη που διοργανώνουν εργατικά σωματεία και σύλλογοι, για να συζητήσουμε εκτός των άλλων και τις διεκδικήσεις για καταβολή των δεδουλευμένων τους, αυξήσεις στους μισθούς, μόνιμη και σταθερή εργασία, μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλείας.

Περισσότερα

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Πρόταση μπροστά στις Γενικές Συνελεύσεις των ΕΛΜΕ

Λεφτά για μισθούς, παιδεία, υγεία και όχι για τα κέρδη και τους πολέμους των...

ΕΛΜΕ Πειραιά: Δελτίο Τύπου από την κινητοποίηση στη Σαλαμίνα και κάλεσμα συνέχισης του αγώνα

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 13:30 ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Ζητάμε τη συμπαράσταση των εργαζομένων, των συλλόγων γονέων, του...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον πρόωρο και ξαφνικό χαμό της Ελένης Κατραντζή-Χατζηελευθερίου

Η Διοίκηση της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου, εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τον...