Σωματείο Εργατών και Υπαλλήλων ΔΕΥΑ Χαλκίδας: Η κυβέρνηση να πάρει πίσω το αντεργατικό έκτρωμα

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο μας, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ, συμμετέχει στην απεργία 21 Σεπτεμβρίου 2023 και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας.

Η κυβέρνηση να πάρει πίσω το αντεργατικό έκτρωμα που θέλει να επαναφέρει συνθήκες εργασίας μεσαίωνα, 13ωρα, 78ωρη εβδομαδιαία εργασία, συμβάσεις μηδενικών ορών κτλ.

Εν έτη 2023 υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις οι συνθήκες εργασίας και ζωής να είναι ασύγκριτα καλύτερες και όχι να μας γυρίζουν σε προηγούμενους αιώνες προκειμένου να αυξάνουν τα κέρδη τους οι επιχειρηματικοί όμιλοι.

Οι εργαζόμενοι στην ΔΕΥΑΧ γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει εντατικοποίηση, τι σημαίνει δεν βγαίνουν οι βάρδιες, τι σημαίνει δεν υπάρχει προσωπικό, τι σημαίνει η δουλειά δεν βγαίνει, τι σημαίνει εργολάβοι κτλ.

Όμως επίσης γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πολλά θα μπορούσαν να γίνουν αλλά δεν γίνονται γιατί μπαίνουν εμπόδιο τα συμφέροντα.

Οι εργαζόμενοι έχουμε τη δύναμη να σταματήσουμε την αντεργατική επίθεση.

ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Περισσότερα

Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας: Νέο εργατικό ατύχημα σε λατομείο

ΝΕΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΛΑΤΟΜΈΙΟ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ  Άλλο ένα εργατικό ατύχημα...

Κλαδικό Συνδικάτο Ποτών Τροφίμων Ν. Αχαΐας: Όλοι στην Πανελλαδική απεργία 24 Ιούνη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ- ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΒΙ.ΠΕ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΟΜΒΟΣ...