Εργατικό Κέντρο Πειραιά: 21 Σεπτέμβρη όλοι στην 24ωρη Παμπειραϊκή απεργία

Δημοσιεύτηκε στις

ΑΠΕΡΓΙΑ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 10:00 π.μ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πειραιά αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης Παμπειραϊκής απεργίας την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου από τις 00:01 μέχρι τις 23:59.

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πειραιά καταδικάζει το αντεργατικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης. Δεν θα ανεχτούμε να δουλεύουμε ήλιο με ήλιο για ένα κομμάτι ψωμί! Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να ποινικοποιήσει τους αγώνες μας! Το δικαίωμα στην απεργία οι εργαζόμενοι το έχουν κατακτήσει με αίμα και ο εργαζόμενος λαός την θυσία αυτήν δεν θα την αφήσει να πάει χαμένη!

Θα μας βρουν απέναντι τους!

Καλούμε τα σωματεία μέλη μας, τους εργαζόμενους, τους φοιτητές, του μαθητές του Πειραιά να δώσουν μαζικά το παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση του ΕΚΠ στις 10:00 π.μ στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Περισσότερα

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Κανένας εργαζόμενος να μην δεχτεί να δουλέψει μέσα στον καύσωνα

Από την ΕΜΥ αναμένονται συνθήκες καύσωνα, με πολύ υψηλές θερμοκρασίες, να επικρατήσουν και σήμερα...

Εργατικό Κέντρο Τρικάλων: Να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας των εργαζομένων από την έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΞΑΙΡΕΙ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΛΟΓΩ ΚΑΥΣΩΝΑ !! Να παρθούν όλα...

Εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Θεσσαλονίκης: 10 Ιούλη συνέντευξη τύπου με αφορμή το τραγικό ατύχημα με αστικό λεωφορείο

Με αφορμή το τραγικό ατύχημα με αστικό λεωφορείο στη Βούλα με τους δεκάδες τραυματίες...