Εργατικό Κέντρο Λαυρίου- Ανατολικής Αττικής:Αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και των άλλων περιοχών.

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι για άλλη μία φορά γινόμαστε μάρτυρες μία νέας τραγωδίας αυτή την φορά στην περιοχή της Θεσσαλίας και των γύρω περιοχών  που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα μετά από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή, απόρροια  κυρίως της ανυπαρξίας του κρατικού μηχανισμού και της ανυπαρξίας των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων, από τα βουλωμένα φρεάτια και τα ακαθάριστα ρέματα.

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής καλεί τον λαό της ευρύτερης περιοχής να δείξει την Αλληλεγγύη του στο λαό της Θεσσαλίας και των άλλων περιοχών και να συνδράμουν από το υστέρημά τους στην συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα παραδοθούν άμεσα στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας για να διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της ευρύτερης περιοχής.

Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι τα  εξής: 

  • Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια , υπνόσακους, 
  • Εμφιαλωμένα νερά (κατά προτεραιότητα), χυμούς, 
  • Συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες κ.α), φρυγανιές – παξιμάδια, μπισκότα – κρουασάν – μπάρες δημητριακών – παστέλια, γάλα σε σκόνη, 
  • Είδη ατομικής υγιεινής (πάνες, μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτικά, χαρτιά υγείας), 

 Φακούς.

 Η συλλογή των ειδών πρώτης ανάγκης θα πραγματοποιείτε τις πρωινές ώρες 9 με 2 στα Γραφεία του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής στο Λαύριο (Δανουκάρα 7) αλλά και σε άλλες περιοχές της Ανατολικής Αττικής μετά από συνεννόηση στα τηλέφωνα 6984928944 και 6983447254.

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Νεκροί και τραυματισμένοι ναυτεργάτες στο μακελειό που συνεχίζεται στα πεδία των ιμπεριαλιστικών συγκρούσεων

Κανένας προσωρινός συμβιβασμός δεν μπορεί να μετριάσει τον ανταγωνισμό για τον έλεγχο των δρόμων...

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: 16 Ιούλη Απεργούμε στη Δυτική Αττική

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...

Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών Πειραιώς: Για τις Οδοντιατρικές επεμβάσεις σε ασθενείς που ανήκουν στο ευρύ φάσμα του αυτισμού

Το Γ.Ν. Νίκαιας από χρόνια έχει επιφορτισθεί με την παροχή Οδοντιατρικής περίθαλψης σε ασθενείς...