Σωματείο Εργαζ. στην Vodafone -360 Connect και λ.θ: Να παρθεί τώρα πίσω η απόλυση της συναδέλφου

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της Vodafone για την απόλυση της συναδέλφου Β. Μ.

Για ακόμα μια φορά η εργοδοσία της Vodafone αποδεικνύει ότι μπροστά στο κέρδος δε λογαριάζει τίποτα. Δε διστάζει να απολύσει μετά από 9,5 χρόνια εργασίας συναδέλφισσα μητέρα, από μονογονεϊκή οικογένεια και στην ηλικία των 57 ετών. Αυτό είναι το πλαίσιο της Vodafone που προστατεύει τους εργαζόμενους της.

Με πρόσχημα για ακόμα μια φορά τη χαμηλή απόδοση, πετάει στην ανεργία τη συναδέλφισσα. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα. Το έχουμε ξαναδεί το έργο.

Συνάδελφοι, μόνο η ενότητα μας και η μαζικοποίηση του σωματείου μας μπορεί να δώσει την απάντηση που χρειάζεται. Δυναμώνουμε το σωματείο μας και το κάνουμε όπλο στα χέρια μας. Για να μπορούμε να απαντάμε έτσι όπως οι εργοδότες καταλαβαίνουν. Μαζικά και μαχητικά.

Να παρθεί τώρα πίσω η απόλυση της συναδέλφου Β.Μ. !

Περισσότερα

Δηλώσεις των Προέδρων ΔΟΕ και ΟΛΜΕ για τις συνάντησεις με την Υπουργό Παιδείας

Πρόεδρος της ΟΛΜΕ Ανδρέας Καργόπουλος Μετά από συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΛΜΕ αποφασίσαμε τα θέματα...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: 20 Σεπτέβρη Εργατικός Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Χαϊδάρι – Κοκκινιά

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙ - ΚΟΚΚΙΝΙΑ 1.Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ για πρώτη χρονιά...

Δήλωση του προέδρου της ΟΛΜΕ Ανδρέα Καργόπουλου για τη λήξη της δυνητικής αργίας της Χρύσας Χοτζόγλου

Σήμερα κοινοποιήθηκε στη συναδέλφισσα Χρύσα Χοτζόγλου η λήξη της δυνητικής αργίας. Η Χρύσα γυρνάει...