Σωματείο Εργαζ. στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ Ν.Αχαϊας: 13 Ιούλη κινητοποίηση στην Περιφέρεια για την άμεση χρηματοδότηση του ιδρύματος “Η ΜΕΡΙΜΝΑ”

Δημοσιεύτηκε στις

Μετά το χρόνιο καθεστώς που δημιούργησαν οι κυβερνήσεις τον κομμάτων του ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ και τώρα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, έχει ως αποτέλεσμα οι προνοιακές δομές να καταρρέουν μέρα με τη μέρα. Το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες των παιδιών με ειδικές ανάγκες, αφήνοντας τα στο περιθώριο, ήρθε η ώρα να σταματήσει!

 Το ίδρυμα « Η ΜΕΡΙΜΝΑ» έφτασε πλέον στο σημείο μηδέν. Οι εργαζόμενοι και συνάδελφοι παραμένουν απλήρωτοι, χωρίς καν να γνωρίζουν πότε θα πληρωθούν!!!

Να δοθεί  ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ο μισθός των συναδέλφων μας για το μήνα Ιούνιο – Ιούλιο και το επίδομα άδειας τους. Δεν επιτρέπεται το 2023 να μην εξελίσσονται και να μην ενισχύονται τέτοιες ευαίσθητες δομές, για να μπορούν να απολαμβάνουν και τις υπηρεσίες που πρέπει οι ωφελούμενοι, για τους οποίους δίνουμε και την ψυχή μας!

Οι επιλογές οι οποίες ωθούν κάθε μέρα την ιδιωτικοποίηση τον δομών , δεν δίνουν κανένα βάρος στα παιδιά με ειδικές ανάγκες, καθώς το παιχνίδι «κόστος – όφελος»  βρίσκεται στο τραπέζι τους!

Μεταφέροντας το βάρος σε αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους, ένα βάρος που δεν τους ανήκει.

Τα παιδιά με ειδικές ανάγκες πρέπει να έχουν αξιοπρεπή ζωή σε όποια δομή και αν βρίσκονται, για τα οποία θα έπρεπε να πραγματοποιούνται συνεχείς κρατικές χρηματοδοτήσεις , χωρίς να υφίστανται κανενός είδους απαξίωση , οδηγώντας την ΥΓΕΙΑ-ΠΡΟΝΟΙΑ σε επιχειρηματική δραστηριότητα.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΙ  ΓΕΝΝΑΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ  ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.

 ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ, ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.

 Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του Ιδρύματος, τους γονείς με τα παιδιά τους, τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και φορείς της πόλης μας, να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση στην Περιφέρεια, την Πέμπτη 13 Ιουλίου, στις 10 το πρωί, προκειμένου να πιέσουμε την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να χρηματοδοτήσει το Ίδρυμα άμεσα.

Περισσότερα

Συνδικάτο Ποτών Τροφίμων Ν. Αχαΐας: Αλληλεγγύη στη διεθνή απεργία των λιμενεργατών στις 30 Οκτώβρη

30 ΟΚΤΩΒΡΗ — ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ  Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Το Συνδικάτο Εργαζομένων στα Ποτά Τρόφιμα ν....

Εργατικό Κέντρο – Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ- Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου: Πανσαμιακός Ξεσηκωμός για την υγεία

ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΙΓΑΙΑΚΑ   ΤΡΙΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2026, στις...