Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμπ/λων Δυτ. Αττικής: Παρέμβαση για την διακοπή ρεύματος σε λαϊκό σπίτι στην Ελευσίνα

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Μετά από παρέμβαση του Σωματείου μας για την διακοπή ρεύματος σε λαϊκό σπίτι στην Ελευσίνα, η εταιρεία υποχώρησε και δεν θα προχωρήσει στην παραπάνω ενέργεια ενώ έδωσε αμέσως καλύτερο διακανονισμό των οφειλών στην οικογένεια.

Το σωματείο μας μαζί με την στήριξη των εργαζομένων μπήκε και θα μπαίνει πάντα μπροστά για να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και νερό, κανένας εργαζόμενος χωρίς σπίτι.

Η πείρα που έχουμε από τέτοια περιστατικά μας δείχνει συνεχώς ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να βάλουμε εμπόδια σε κάθε απόφαση που παίρνεται σε βάρος μας και ότι αυτό γίνεται μόνο με τον αγώνα που δίνουμε και που θα συνεχίσουμε να δίνουμε το επόμενο διάστημα.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά με σκοπό την ενίσχυση του σωματείου μας. Με σκοπό όλο και περισσότεροι να έρθουν σε επαφή με το σωματείο που είναι το αποκούμπι όλων των εργαζομένων, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και οργάνωσης της πάλης σε όλους τους εργαζόμενους στη Δυτική Αττική.

Λόγω της απόφασης της εταιρείας η αυριανή συγκέντρωση έξω από τα γραφεία που έχει προγραμματιστεί στις 11:00 π.μ. αναβάλλεται.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι καλούμε όλους εσάς να επικοινωνήσετε εάν υπάρξει κάποιο ίδιο περιστατικό με διακοπή ρεύματος ή πλειστηριασμό.

Περισσότερα

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Κορυδαλλού: Για την προσπάθεια στοχοποίησης των φαντάρων

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Κορυδαλλού καταγγέλλει την προσπάθεια στοχοποίησης των διαμαρτυρόμενων φαντάρων ενάντια στη...

Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής: Καταγγελία του Συνδικάτου Φαρμάκου για την εργοδοσία της Medichrom

Το Συνδικάτο Φαρμάκου-Καλλυντικού Αττικής καταγγέλλει στους εργαζομένους του κλάδου την εργοδοσία της εταιρείας MEDICHROM...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Καμία βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας από κοινού με το κλαδικό Σωματείο Ενέργειας Αττικής – Βοιωτίας...