Σωματείο Εργαζομένων στη ΜΕΛΛΟΝ: Νέα στάση εργασίας του Σωματείου στη Μέλλον την Δευτέρα 10 Ιουλίου

Δημοσιεύτηκε στις

Υλοποιούμε την απόφαση της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων και προκηρύσσουμε νέα 3ωρη στάση εργασίας  τη Δευτέρα 10/07/2023, 09.00-12.00.

Μετά και τη σημερινή απάντηση της Διοίκησης  ότι εμμένει στην ίδια πρόταση, γυρίζοντας την πλάτη στη φωνή και τις ανάγκες των εργαζομένων, ενώ την ίδια ώρα  προσλαμβάνουν στον όμιλο  με 850-900€ καθαρά  προκειμένου να βρουν κόσμο ή προτείνουν επιλεκτικά σε συναδέλφους μεγαλύτερους μισθούς , ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ !

Καλούμε και πάλι τη Διοίκηση να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση ως την Παρασκευή, καθώς στόχος μας είναι να υπογράψουμε άμεσα νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση, με βάση τις ανάγκες των εργαζομένων.

Στους εργαζόμενους αυτούς οφείλουν την ανάκαμψη της εταιρείας, δε μας φτάνει το χτύπημα στην πλάτη ότι τάχα μας καταλαβαίνουν ,ήρθε η ώρα να μας δώσουν πίσω ότι μας πήραν!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΥΤΈΡΑ   10 ΙΟΥΛΙΟΥ 9-12  ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΉ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ ΣΤΙΣ 09.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑ, ΣΤΗ ΣΚΟΥΖΕ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

ΝΕΚΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΌ ΚΈΝΤΡΟ, ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

 

Περισσότερα

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Κορυδαλλού: Για την προσπάθεια στοχοποίησης των φαντάρων

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Κορυδαλλού καταγγέλλει την προσπάθεια στοχοποίησης των διαμαρτυρόμενων φαντάρων ενάντια στη...

Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής: Καταγγελία του Συνδικάτου Φαρμάκου για την εργοδοσία της Medichrom

Το Συνδικάτο Φαρμάκου-Καλλυντικού Αττικής καταγγέλλει στους εργαζομένους του κλάδου την εργοδοσία της εταιρείας MEDICHROM...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Καμία βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας από κοινού με το κλαδικό Σωματείο Ενέργειας Αττικής – Βοιωτίας...