Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων CocaCola3Ε Θεσσαλονίκης: Συμπαράσταση στους αγωνιζόμενους απεργούς συναδέλφους στην επιχείρηση Μαλαματίνα

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο και οι εργαζόμενοι της CocaCola3Ε Θεσσαλονίκης με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην απεργιακή κινητοποίηση στην επιχείρηση «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» εκφράζουν τη συμπαράστασή τους προς τους αγωνιζόμενους απεργούς συναδέλφους.

Οι συνάδελφοί μας, στο εργοστάσιο της επιχείρησης«ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης δίνουν έναν έντιμο και σκληρό απεργιακό αγώνα απέναντι στους φανερούς και κρυφούς εκβιασμούς της εργοδοσίας με αίτημα την ανάκληση όλων των παράνομων απολύσεων και την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ»,διότι μέσα στην απεργία απέλυσε παράνομα απεργούς και χρησιμοποιεί στη θέση τους απεργοσπάστες, αδιαφορώντας για την σχετική νομοθεσία.Απαιτούμε να εκδικάζονται εγκαίρως οι προσφυγές των εργαζομένων στην δικαιοσύνη, για να μην καταστρατηγείται εξαιτίας των διαρκών προσχηματικών αναβολών της εργοδοσίας το συνταγματικό δικαίωμα των εργαζομένων στην απεργία.

Απαιτούμενα σταματήσουν οι παραβιάσεις των νόμων και του συντάγματος από την επιχείρηση «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ», να εκδικάζονται εγκαίρως οι προσφυγές των απεργών εις βάρος των παρανομιών της εργοδοσίας και να εκδίδονται τάχιστα οι αποφάσεις των δικαστηρίων για όσες δίκες με κατηγορούμενη τη«ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» έχουν πραγματοποιηθεί.

Αλληλεγγύη είναι το όπλο των εργαζομένων

Όλοι μαζί ενωμένοι έως την τελική δικαίωση

Περισσότερα

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Κάτω τα χέρια από τους νέους στρατευμένους

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Καταδικάζουμε απερίφραστα τη στοχοποίηση και την οποιαδήποτε διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου, ενάντια στους νέους...

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Όχι στη στοχοποίηση στρατευμένων

Στεκόμαστε αλληλέγγυα με τους νέους στρατευμένους που εκφράζουν με κάθε τρόπο την εναντίωσή τους...

Εργατικό Κέντρο Λευκάδας- Βόνιτσας: Για τις απόπειρες τρομοκράτησης στρατευμένων

Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας- Βόνιτσας, συμπαραστέκεται και είναι αλληλέγγυο με τους νέους στρατευμένους που...