Νέα κινητοποίηση 6 Ιούνη την Τρίτη 11.30 πμ στη dovalue (Ηλεκτρικός σταθμός Καλλιθέας)

Δημοσιεύτηκε στις

ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΣΩΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΒΙΟΣ

Νέα κινητοποίηση 6 Ιούνη την Τρίτη 11:30 πμ στη dovalue (Ηλεκτρικός σταθμός Καλλιθέας)

Ο αγώνας για την προστασία της πρώτης κατοικίας συνεχίζεται.

 Άλλες δύο περιπτώσεις συναδέλφων μας βρίσκονται μπροστά στον άμεσο κίνδυνο να πλειστηριαστούν τα σπίτια τους. Οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι απευθύνθηκαν στα σωματεία τους, τα οποία οργανώνουν παρέμβαση την Τρίτη 11:30πμ στη dovalue.

Καλούμε τα σωματεία και φορείς της Αθήνας να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους. Οι συνάδελφοι , ένας λιμενεργάτης και μια εργαζόμενη στο καζίνο της Πάρνηθας, δεν είναι μόνοι. Έχουν τα σωματεία τους, έχουν μαζί τους όλη την εργατική τάξη της χώρας. Μοναδικό όπλο αντίστασης στους χιλιάδες πλειστηριασμούς που έρχονται είναι η αλληλεγγύη και η οργανωμένη πάλη. Με πιο δυνατά και μαζικά συνδικάτα, με εστίες αντίστασης σε κάθε χώρο δουλειάς και γειτονιάς, μπορούμε να κάνουμε τους εφιάλτες των κορακιών, των κυβερνήσεων τους πραγματικότητα και  πράξη το σύνθημα «ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ»

Η επιτροπή του ΠΑΜΕ για τους πλειστηριασμούς, στηρίζει τις κινητοποιήσεις των σωματείων ΕΝΕΔΕΠ και Επισιτισμού, θα είμαστε όλοι εκεί .

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

Τρίτη 11:30 πμ στη dovalue (Ηλεκτρικός σταθμός Καλλιθέας)

 

 

 

 

Περισσότερα

Για την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας που αποφυλακίζει τον Μιχαλολιάκο

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας με την οποία αποφυλακίζεται «για λόγους...

Από το Παρίσι ως την Αθήνα Όλοι στα συνδικάτα – Όλοι στους δρόμους – Όλοι στην απεργία!

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες απεργούς εργάτες και εργάτριες της Γαλλίας, τα συνδικάτα τους,...

Για τη θεατρική παράσταση στη Γλυφάδα

Ικανοποιημένοι από το έργο του Μπρεχτ «Η Αγία Ιωάννα των Σφαγείων», τη σκηνοθετική επιμέλεια...