Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Καταγγελία για την απαγόρευση εισόδου στον χώρο των Ναυπηγείων σε μέλος του ΔΣ του Σωματείου «Τρίαινα»

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την προκλητική και απαράδεκτη στάση της Διοίκησης του ΝΚΣ να απαγορεύσει την είσοδο στον χώρο των Ναυπηγείων σε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου «Τρίαινα» την Παρασκευή 5 Μαΐου, προκειμένου να μεταβεί στα γραφεία του σωματείου, που βρίσκονται στον χώρο του Ναυπηγείου.

 Η προσπάθεια του ΝΚΣ να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της νέας Διοίκησης των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά επιβάλλοντας την τρομοκρατία στους εργαζόμενους είναι ολοφάνερη.  Η σιγή ιχθύος που προσπαθούν να καλλιεργήσουν και η παρακώληση της άσκησης των συνδικαλιστικών μας δικαιωμάτων δεν θα περάσει.

Στεκόμαστε δίπλα στο σωματείο μέλος μας «Τρίαινα» και τον αγώνα των συναδέλφων που εργάζονται στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά για να επιστρέψουν στην εργασία τους έχοντας μόνιμη και σταθερή δουλειά, με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, και την καταβολή όλων των δεδουλευμένων τους.

Οι δεσμεύσεις του Υπουργού Άμυνας τον προηγούμενο μήνα σε κινητοποίηση των εργαζομένων, ότι δεν θα γίνει καμία περικοπή ημερομισθίου έπεσαν στο κενό, καθώς όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωση τους πολλοί συνάδελφοι είδαν περικοπές στις αποδοχές τους και αυτόν τον μήνα.

Στηρίζουμε την παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνει το σωματείο «Τρίαινα» την Δευτέρα, 15 Μαΐου και ώρα 11:00 στο Υπουργείο Άμυνας με αίτημα την καταβολή όλων των δεδουλευμένων και την επίλυση των προβλημάτων που δημιουργούν.

Περισσότερα

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Αλληλεγγύη της στους απεργούς της ILWU Local 6 και στους λιμενεργάτες της ILWU Local 10

Η ΕΝΕΔΕΠ εκφράζει την αλληλεγγύη της στους απεργούς της ILWU Local 6 και στους...

Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών: Στάσεις εργασίας 31 Ιούλη στην εταιρεία Pepsico Hellas

Το ΔΣ της ομοσπονδίας σε έκτακτη συνεδρίαση του, αποφάσισε την προκήρυξη στάσεων εργασίας την...

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 8:30 πμ στη Cepal

Η ΟΒΣΑ καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 8:30 το πρωί...