Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Για την απαράδεκτη αναστολή προσλήψεων των Ρητινοκαλλιεργητών – Δασεργατών

Δημοσιεύτηκε στις

Η αναβολή των προσλήψεων 155 πυρόπληκτων συναδέλφων Ρητινοκαλλιεργητών – Δασεργατών στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ είναι πρόκληση για όλους τους εργαζόμενους και την κοινωνία της Εύβοιας.

Η κυβέρνηση, αφού πρώτα με ευθύνη της πολιτικής που υλοποιεί κατέκαψε τον τόπο μας, αφού προχώρησε τα εν λόγω προγράμματα με τεράστιες καθυστερήσεις και μόνο κάτω από την αγωνιστική κινητοποίηση των Ρητινοκαλλιεργητών – Δασεργατών και του λαού της Βόρειας Εύβοιας, τώρα έρχεται εκ νέου να παίξει με τη ζωή και το μέλλον εκατοντάδων οικογενειών που έχουν να δουν μεροκάματο σχεδόν δυο χρόνια μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές!

Ως εδώ!

Πάρτε τώρα μέτρα, βρείτε τρόπο να ξεκινήσουν να δουλεύουν άμεσα οι συνάδελφοι Ρητινοκαλλιεργητές – Δασεργάτες!

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας βρίσκεται στο πλευρό και στηρίζει κάθε αγωνιστική κινητοποίηση του Σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών – δασεργατών.

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Αττικής: Η τρομοκρατία και η κοροϊδία στο ΝΙΚΑ δεν πιάνει πια

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΣΤΟ ΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΙΑ!  ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΟΙ...

Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ: Κάλεσμα στη Παναττική συγκέντρωση 16 Ιούνη στις 10πμ στο Υπ. Οικονομικών

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΗ Αυτή η εγκληματική πολιτική που...

Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ: Σχετικά με την έλλειψη νοσηλευτών στη νευροχειρουργική κλινική

Οι τραγικές ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού στο ΠΑΓΝΗ έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής. Στη Νευροχειρουργική...