Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής: Πραγματοποιήθηκε απεργία που προκήρυξε το κλαδικό συνδικάτο  στο ΠΕΙΦΑΣΥΝ.Π.Ε.

Δημοσιεύτηκε στις

Σήμερα Πέμπτη 27-04-2023  πραγματοποιήθηκε απεργία που προκήρυξε το κλαδικό συνδικάτο  στο ΠΕΙΦΑΣΥΝ.Π.Ε. με συμμετοχή εργαζομένων για να απαιτήσουν, να σταματήσει η προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων, του επιχειρησιακού σωματείου, και του προέδρου του επιχειρησιακού σωματείου.

Να διεκδικήσουν υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης με ουσιαστικές αυξήσεις, προσλήψεις προσωπικού, και άλλα θεσμικά αιτήματα.  

  Την ίδια μέρα εκδικάστηκαν  στο πρωτοδικείο του Πειραιά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η εργοδοσία κατά του προέδρου και μέλος της διοίκησης της ομοσπονδίας, των μελών του επιχειρησιακού σωματείου

Κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ,με την συμμετοχή απεργών  , τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η εργοδοσία  κατέρρευσαν πανηγυρικά.   Κατέρρευσαν οι ανυπόστατες συκοφαντικές κατηγορίες ενάντια στο επιχειρησιακό σωματείο και στο πρόεδρο του.                 

Είναι ξεκάθαρο ότι η εργοδοσία επιδιώκει να απαλλαγεί από το επιχειρησιακό σωματείο και εργαζόμενους, να επικρατήσει σιγή νεκροταφείου στο χώρο δουλειάς, δεν θέλει να έχει εμπόδια για να εφαρμόσει ανενόχλητα τα αντεργατικά της σχέδια. Την αμφισβήτηση του 8ωρου, πενθήμερου Δευτέρα Παρασκευή, και άλλων δικαιωμάτων.

Επιβεβαιώνεται και με την στάση της διοίκησης του ΠΕΙΦΑΣΥΝ την προηγούμενη ημέρα να εμποδίσει την αντιπροσωπεία του κλαδικού συνδικάτου και της ομοσπονδίας να περιοδεύσει και να συζητήσει με τους εργαζόμενους, έφτασαν στο σημείο στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία και οι συναδέλφισσες τηλεφωνήτριες να τις κλειδώσουν στο κτίριο. Αυτή η προσπάθεια δεν πέρασε έγινε συζήτηση με εργαζόμενους στην αποθήκη και στο τμήμα των οδηγών .

 Συνεχίζουμε τον αγώνα για την μαζικοποίηση και ενίσχυση του επιχειρησιακού σωματείου, του κλαδικού συνδικάτου και της ομοσπονδίας   

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πάτρας : Όλοι στον αγώνα

Αυτές τις μέρες, μετά από χρόνια εξαφάνισης και αφωνίας για τα πραγματικά προβλήματα των...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: 8 Οκτώβρη κινητοποίηση έξω από το Υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Ανάπηροι, χρονίως πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες, εργαζόμενοι, Παίρνουμε μέρος μαζικά στην κινητοποίηση με τους κατοίκους...

ΕΛΜΕ Κεφαλονιά – Ιθάκη: Αρχίζουν τα λαϊκά φροντιστήρια 4 Οκτώβρη

Και φέτος από την αρχή της σχολικής χρονιάς θα λειτουργήσουν τα ΛΑΪΚΑ ΦΡΟΝΙΣΤΗΡΙΑ που...