Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Πρόσκληση 21 Απρίλη σε κοινή σύσκεψη σωματείων και ενώσεων για οργάνωση της δράσης μας

Δημοσιεύτηκε στις

Η νέα επίθεση της κυβέρνησης στο δικαίωμα των επαγγελματιών για ξεκούραση και ανθρωπίνους ρυθμούς ζωής, με την απαράδεκτη απελευθέρωση του ωραρίου μέχρι τις 06:00 το πρωί στα εμπορικά καταστήματα, είναι πρόκληση για κάθε επαγγελματία, ανεξαρτήτου κλάδου.

Ιδιαίτερα όταν αυτή έρχεται σε μια περίοδο που η ακρίβεια δεν λέει να κοπάσει, τα χρέη στις τράπεζες μεγαλώνουν, οι πλειστηριασμοί είναι καθημερινό φαινόμενο, το κόστος της ενέργειας και των καυσίμων συνεχίζει την ανιούσα.

Δεν θα ζούμε ούτε θα δουλεύουμε όπως προστάζουν οι μονοπωλιακοί όμιλοι και νομοθετούν οι κυβερνήσεις που τους στηρίζουν.

Είναι απαίτηση να οργανώσουμε την δυναμική απάντηση μας!

 Οι μεγάλες κινητοποιήσεις του λαού μας με αφορμή το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, με πολύ αυξημένη την συμμετοχή και των επαγγελματιών, έδειξαν τον δρόμο, η φωνή μας ακούστηκε δυνατά, η αγωνιστική διεκδίκηση είναι η πιο ηχηρή απάντηση στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης.

Για αυτό το λόγο η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής καλεί τα σωματεία που είναι στην δύναμη της αλλά και ενώσεις, σωματεία και ομοσπονδίες επαγγελματιών που συνειδητοποιούν ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο, σε κοινή σύσκεψη την Παρασκευή 21 Απριλίου για να συζητήσουμε και να συντονίσουμε τα βήματά μας.

Παρασκευή 21 Απριλίου, 18:00 μμ. Καποδιστρίου 24, Αθήνα

Περισσότερα

Ομοσπονδία Οικοδόμων: 6 Νοέμβρη Πανελλαδική Πανοικοδομική Απεργία – 20 Νοέμβρη Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία

Με τον αποφασιστικό, μαζικό αγώνα μας διεκδικούμε: Υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΣΣΕ) για όλους τους...

Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας: Ανακοίνωση για εξελίξεις στην Αττική Οδό

ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Στις 6 Οκτώβρη,...

ΕΛΜΕ Κεφαλονιά – Ιθάκη: Αρχίζουν τα λαϊκά φροντιστήρια 4 Οκτώβρη

Και φέτος από την αρχή της σχολικής χρονιάς θα λειτουργήσουν τα ΛΑΪΚΑ ΦΡΟΝΙΣΤΗΡΙΑ που...