Εργατικό Κέντρο Λαυρίου- Ανατολικής Αττικής: Για την κινητοποίηση ΕΚ και φορέων της Αν. Αττικής στο Υπουργείο Υγείας

Δημοσιεύτηκε στις

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής στο Υπουργείο Υγείας στα πλαίσια των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει μαζί με φορείς της ευρύτερης περιοχής ενάντια στις τραγικές ελλείψεις που υπάρχουν στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και στην προσπάθεια ενίσχυσης όλων των δημόσιων δομών Υγείας.

Η κινητοποίηση, που πραγματοποιήθηκε παρά τις όποιες δυσκολίες, όπως το ότι πληροφορηθήκαμε στο και πέντε ότι το πούλμαν που μας είχε παραχωρήσει η δημοτική αρχή για την μεταφορά στο Υπουργείο ήταν στο συνεργείο……. βρήκε στο Υπουργείο τις πόρτες ερμητικά κλειστές και τους υπουργούς, παρότι είχε προγραμματιστεί συνάντηση μαζί τους, εξαφανισμένους.

Η ανάλγητη και απαράδεκτη αντιμετώπιση από πλευράς του Υπουργείου απέναντι στους εκλεγμένους συνδικαλιστές και τους φορείς που εκπροσωπούν χιλιάδες εργαζομένων και λαού της περιοχής είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το πως αντιμετωπίζουν κυβέρνηση και κρατικός μηχανισμός τις ανάγκες και τα προβλήματα όσων ζουν και εργάζονται στην Ανατολική Αττική.

Το Εργατικό Κέντρο και οι φορείς που βρέθηκαν σήμερα στο Υπουργείο Υγείας κατέθεσαν τελικά το ψήφισμα, με τις σχεδόν 2000 υπογραφές του λαού της περιοχής και των Συνδικάτων, Σωματείων συλλόγων κτλ που εκπροσωπούν περισσότερα από 5000 μέλη, με τα αιτήματα για την ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας καθώς και της δημιουργίας Γενικού Δημόσιου Νοσοκομείου στην Αν. Αττική.

Ο αγώνας συνεχίζεται, η υπόθεση της ενίσχυσης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας πρέπει να γίνει καθολικό αίτημα όλου του λαού της περιοχής. Μόνο με συλλογική οργανωμένη πάλη μπορούμε να επιβάλλουμε να στελεχωθούν πλήρως όλες οι δημόσιες δομές και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλου του λαού.

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής θα συνεχίσει να παλεύει για Δημόσιες δωρεάν παροχές Υγείας για όλους. Το επόμενο διάστημα θα αναλάβει νέες πρωτοβουλίες και δράσεις ώστε ο λαός της περιοχής να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων και να βάλει την σφραγίδα του για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις για την ζωή του.

Όσο για την απαράδεκτη συμπεριφορά από μεριάς του Υπουργείου, την απάντηση θα την πάρουν από τον ίδιο τον λαό στο δρόμο του αγώνα και τότε θα εξαφανιστούν κυριολεκτικά!!!

Περισσότερα

Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας: Ανακοίνωση για εξελίξεις στην Αττική Οδό

ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Στις 6 Οκτώβρη,...

ΕΛΜΕ Κεφαλονιά – Ιθάκη: Αρχίζουν τα λαϊκά φροντιστήρια 4 Οκτώβρη

Και φέτος από την αρχή της σχολικής χρονιάς θα λειτουργήσουν τα ΛΑΪΚΑ ΦΡΟΝΙΣΤΗΡΙΑ που...

Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών: Καταγγελία για άλλο ένα εργοδοτικό έγκλημα στην εταιρεία ΚΥΚΝΟΣ Αμαλιάδα

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ Η Ομοσπονδία μας καταγγέλλει σε...