Ενιαία Συνδικαλιστική Αγωνιστική Κίνηση – Συνεργαζόμενοι Γεωπόνων ΔΥ: Όλοι στη σημερινή στάση εργασίας

Δημοσιεύτηκε στις

ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ στη σημερινή στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ, ημέρα εκδίκασης του Ελληνικού Δημοσίου κατά των Ομοσπονδιών που προκήρυξαν ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ από την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ, από τις 12.00 έως τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση στις 12.30 στα Δικαστήρια Ευελπίδων (κτίριο 5) Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία αφού χρησιμοποίησε τους νεκρούς του εγκλήματος στα Τέμπη για να πείσει ότι ευθύνονται γι αυτό οι υπάλληλοι που δεν αξιολογούνται και αφού εκατοντάδες συνδικαλιστικοί και άλλοι φορείς, της στραπατσάρησαν αυτό το αφήγημα, στέλνει σήμερα, Δευτέρα, 342023 στα δικαστήρια τις Ομοσπονδίες του Δημοσίου που προκήρυξαν «Απεργία αποχή» από την Αξιολόγηση και τη στοχοθεσία (ν. 4940/2022) στην Ευελπίδων, κτίριο 5 στις 13:00 για να βγάλει παράνομη και καταχρηστική την Απεργία Αποχή από τη «νέα» αξιολόγηση.

Καλούμε τους συναδέλφους να μετάσχουν μαζικά στη σημερινή στάση εργασίας στο Δημόσιο, 342023, ως μια πρώτη άμεση απάντηση στον κυβερνητικό αυταρχισμό και στη συγκέντρωση στην Ευελπίδων στις 12:30 στο κτίριο 5.

Υπερασπιζόμαστε το απεργιακό μας δικαίωμα. Είμαστε αντίθετοι στην αντιδραστική αξιολόγηση, που δεν έχει καμία σχέση με την απαίτησή μας για υπηρεσίες σύγχρονες και ποιοτικές, που θα καλύπτουν τις ανάγκες του λαού. Η προσπάθεια της κυβέρνησης να ποινικοποιηθεί η απεργία, και να μπει στον “πάγο” όποια φωνή υψώνεται κόντρα στην πολιτική που υποβαθμίζει τη ζωή μας, θα πέφτει στο κενό!

Θα μας βρίσκουν συνεχώς απέναντί τους!

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων στην Praktiker Hellas-Παράρτημα Λάρισας: Διεκδικούμε την υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ Η Praktiker γιορτάζοντας την αύξηση των κερδών από την...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Ηρακλείου: 3 Οκτώβρη σύσκεψη φορέων ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα

 ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ – ΦΟΡΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...

Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Εύβοιας: Να σταματήσουν τώρα οι διώξεις των απεργών εκπαιδευτικών

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ...