Σύλλογος Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας Ν. Αττικής: Όχι στην ποινικοποίηση της απεργίας!

Δημοσιεύτηκε στις

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ!

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ!

Όλες και όλοι στην Παναττική Στάση Εργασίας της ΑΔΕΔΥ στο Δημόσιο Δευτέρα 3 Απριλίου, από τις 12:00 μ. ως τη λήξη του ωραρίου Συγκέντρωση στις 13:00, στην Ευελπίδων, κτίριο 5.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση που στέλνει την Ομοσπονδία μας, (ΠΟΣΕΥΓ), μαζί με πολλές άλλες Ομοσπονδίες του Δημοσίου, στα δικαστήρια τη Δευτέρα 342023 στην Ευελπίδων, κτίριο 5 στις 13:00, για να βγάλει παράνομη και καταχρηστική την Απεργία Αποχή από τη «νέα» αξιολόγηση.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, εφαρμόζοντας πλήρως τον αντιδραστικό ν. Χατζηδάκη, βγάζει παράνομη και καταχρηστική κάθε απεργία, σέρνει στα δικαστήρια συνδικαλιστές και σωματεία!

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να ποινικοποιηθεί η απεργία, και να μπει στον “πάγο” όποια φωνή υψώνεται κόντρα στην πολιτική που υποβαθμίζει τη ζωή μας, θα πέφτει στο κενό!

Θα μας βρίσκουν συνεχώς απέναντί τους!

Καλούμε τους συναδέλφους να μετάσχουν μαζικά στη στάση εργασίας στο Δημόσιο, τη Δευτέρα 342023, ως μια πρώτη άμεση απάντηση στον κυβερνητικό αυταρχισμό και στη συγκέντρωση στην Ευελπίδων στις 13:00 στο κτίριο 5.

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων στην Praktiker Hellas-Παράρτημα Λάρισας: Διεκδικούμε την υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ Η Praktiker γιορτάζοντας την αύξηση των κερδών από την...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Ηρακλείου: 3 Οκτώβρη σύσκεψη φορέων ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα

 ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ – ΦΟΡΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...

Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Εύβοιας: Να σταματήσουν τώρα οι διώξεις των απεργών εκπαιδευτικών

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ...