Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων π. ΔΕΚΟ – Τραπεζών: Νέες κινητοποιήσεις, συγκεντρώσεις την Τρίτη 4 Απρίλη

Δημοσιεύτηκε στις

Η κυβέρνηση έμεινε τελείως εκτεθειμένη στα μάτια και στη συνείδηση εκατοντάδων χιλιάδων συνταξιούχων, που αποδείχτηκε τελικά πως, παρά τα μεγάλα λόγια της, δεν έλαβαν απολύτως τίποτα από τις περίφημες «αυξήσεις».

Κι αντί να ικανοποιήσει τα αιτήματα του συνταξιουχικού κινήματος, να αποδώσει αυξήσεις σε όλους τους συναδέλφους στο ύψος του πληθωρισμού, εξάντλησε την «γαλαντομεία» της προς αυτούς τους συναδέλφους με ένα ακόμα επίδομα 200-300 ευρώ.

Οι συνταξιουχικές οργανώσεις απαντάμε στην αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική με νέες κινητοποιήσεις, συγκεντρώσεις την Τρίτη, 4 Απρίλη. Στην Αττική η συγκέντρωση θα γίνει 10 πμ στο υπουργείο εργασίας και θα ακολουθήσει πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου για συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση, με την οποία διεκδικούμε την απόδοση της 13ης -14ης σύνταξης, των αναδρομικών σε όλους, των δικαιούμενων ενισχύσεων προς τις συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων στην Praktiker Hellas-Παράρτημα Λάρισας: Διεκδικούμε την υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ Η Praktiker γιορτάζοντας την αύξηση των κερδών από την...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Ηρακλείου: 3 Οκτώβρη σύσκεψη φορέων ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα

 ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ – ΦΟΡΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...

Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Εύβοιας: Να σταματήσουν τώρα οι διώξεις των απεργών εκπαιδευτικών

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ...