Σωματείο Εργαζ. Atos Greece – Αλληλεγγύη στον Γαλλικό λαό – Solidarité avec les Français

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες ,συνάδελφοι,

Το σωματείο εργαζομένων Atos Greece, στέκεται αλληλέγγυο στον αγώνα των Γάλλων εργαζομένων και τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις.

Ο λαός της Γαλλίας, μαθητές, φοιτητές, εργάτες έχοντας ως μπροστάρηδες τα ταξικά τους συνδικάτα γεμίζουν όλους τους δρόμους σε κάθε γωνιά της Γαλλίας για να μην περάσει το αντιδραστικό αντισυνταξιοδοτικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μακρόν.

Στη Γαλλία συνεχίζονται σε καθημερινή βάση απεργίες, μαζικές εργατικές πρωτοβουλίες σε σειρά από κλάδους. Απέναντι τους βρίσκεται η Γαλλική αστική τάξη και η κυβέρνηση η οποία μέσω της αστυνομίας έχει προβεί σε ένα όργιο καταστολής και τρομοκρατίας.

Εμείς σαν εργαζόμενοι σε Γαλλικό μονοπώλιο εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους Γάλλους συναδέλφους μας, τα ταξικά μας αδέρφια που δίνουν το δικό τους ανυποχώρητο αγώνα χωρίς να τους λυγίζει τίποτα.

Στεκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας. Παίρνουμε αγωνιστικές πρωτοβουλίες και προετοιμαζόμαστε έχοντας τους ως παράδειγμα για τους δικούς μας αγώνες!

Ο αγώνας των Γάλλων εργαζομένων είναι και δικός μας αγώνας!

Μέχρι τη νίκη!

Περισσότερα

Δημοσιοϋπαλληλική Αγωνιστική Συσπείρωση στην ΕΔΟΘ: Όλοι στο συλλαλητήριο για το έγκλημα των Τεμπών

 ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ - ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ Σάββατο...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Είμαστε περήφανοι για την ιστορία του τόπου μας και τους ανθρώπους του

Με δέος και συγκίνηση παρακολουθούμε εδώ και λίγες μέρες το φωτογραφικό υλικό που ήρθε...

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Σάββατο 28 Φλεβάρη απεργούμε

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ-ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ! Ή ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ! Σάββατο 28 Φλεβάρη, απεργούμε! Δίνουμε...