Σύλλογος ΕΒΕ Αθήνας: Όλοι στην κινητοποίηση τη Δευτέρα 27 Μάρτη στην πλατεία Αγ.Παντελεήμονα.

Δημοσιεύτηκε στις

Όλοι στην κινητοποίηση τη Δευτέρα 27 Μάρτη στην πλατεία Αγ.Παντελεήμονα.

Ώρα: 7μ.μ.

Κάτω τα χέρια από τα σπίτια μας!

Άλλος ένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας συναδέλφου βρίσκεται σε εξέλιξη.Ήδη η πρώτη παρέμβασή μας το πρωί της Πέμπτης απέτρεψε τον κλητήρα και τις αστυνομικές δυνάμεις να πλησιάσουν το σπίτι.

Η κατοικία ανήκει σε αυτοαπασχολούμενο, ο οποίος εξαιτίας και της πανδημίας ανέστειλε τη λειτουργία του μαγαζιού του και πλέον χωρίς εισόδημα αδυνατεί να αποπληρώσει τις δόσεις του δανείου του, με αποτέλεσμα το σπίτι να πλειστηριαστεί από ένα ακόμα επιχειρηματικόfund.

Το Κράτος αξιοποιώντας όλο το νομοθετικό οπλοστάσιο που έφτιαξαν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις, συνεχίζει να εισβάλλει στα σπίτια του λαού και να τα αρπάζει, για να κερδίζουν οι τράπεζες και οι επιχειρηματικοί όμιλοι.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι μόνο η συλλογική διεκδίκηση μπορεί να βάλει εμπόδια σε κάθε πλειστηριασμό και κάθε αδικία που γίνεται εις βάρους μας. Μόνη μας ελπίδα είναι οι αγώνες, η ακόμα μεγαλύτερη μαζικοποίηση του συλλόγου μας!

Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας καλεί όλους τους συναδέλφους να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για κάθε αντίστοιχη περίπτωση και να δώσουν δυναμικό παρόν στην κινητοποίηση της Δευτέρας.

Τα σπίτια του λαού, τα σώζει ο λαός!Το σπίτι του συναδέλφου είναι σπίτι όλων μας!

Περισσότερα

Κινητοποίηση συμβασιούχων πυροσβεστών στο Σύνταγμα(ΦΩΤΟ)

Κινητοποίηση για τα τεράστια οργανικά κενά αλλά και ενάντια στις ολιγόμηνες συμβάσεις τους, πραγματοποίησαν...
00:06:34

Παρέμβαση του Αντ. Κούκουρα στον ΕΡΤnews Radio για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στη ΔΕΘ (AUDIO)

Τα συνδικάτα με περιοδείες, εξορμήσεις, εκδηλώσεις δίνουν τη μάχη για ένα μαζικό, μαχητικό συλλαλητήριο...