Σύλλογος Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφύγων του Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου: Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση στα Προπύλαια 11:30πμ

Δημοσιεύτηκε στις

Οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Ασύλου και την Αρχή Προσφυγών κλιμακώνουμε τη δράση μας με τη συμμετοχή μας στην Πανελλαδική Πανδημοσιοϋπαλληλική Πανεργατική απεργία την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, για να απαιτήσουμε με όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα:

Σύγχρονες, ασφαλείς, φτηνές μαζικές μεταφορές στη στεριά, τον αέρα και τη θάλασσα, κόντρα στην πολιτική που βάζει την ασφάλεια των επιβατών και τα δικαιώματα των εργαζομένων στο ζύγι του κόστους και της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.
Ενίσχυση του Δημόσιου και δωρεάν συστήματος Υγείας.

Άμεσα μέτρα αντιπλημμυρικής, αντιπυρικής, αντισεισμικής προστασίας. Έλεγχος εδώ και τώρα αντισεισμικής θωράκισης σε σχολεία, νοσοκομεία, χώρους δουλειάς.

Άμεσα μέτρα προστασίας της Υγείας και της Ασφάλειας σε όλους τους χώρους δουλειάς.

Προσλήψεις μονίμου προσωπικού σε υγεία, παιδεία, κοινωνικές υπηρεσίες, υπηρεσίες πολιτικής προστασίας.

Απαιτούμε να σταματήσει η κυβέρνηση και τα διάφορα «παπαγαλάκια» να «πετάνε την μπάλα στην εξέδρα» για να κρύψουν τις τραγικές διαχρονικές κυβερνητικές ευθύνες της σημερινής και των προηγούμενων να αναπαράγουν την άθλια επιχειρηματολογία του πρωθυπουργού που με μια συγνώμη «μέσα απ’ τα δόντια» και το «όλοι φταίμε», έριξε ευθύνες «στις συντεχνίες που ταυτόχρονα εμπόδιζαν κάθε αξιολόγηση του προσωπικού των τρένων μας»!!!

Ποιον προσπαθούν να δουλέψουν; Γιατί κρύβουν ότι στις σιδηροδρομικές εταιρείες όχι μόνο «αξιολογούσαν» το προσωπικό, αλλά και όλες τις δομές τους; Τα «πιστοποιητικά πιστοποίησης» είναι ακόμα αναρτημένα στα sites τους, το δε «Επιχειρησιακό Σχέδιο του ΟΣΕ για τα έτη 20222025», προχώρησε με τις υπηρεσίες υποβοήθησης εξειδικευμένης ιδιωτικής εταιρείας συμβούλων!!!!

Αλλά αυτή είναι η «αξιολόγηση» που θέλουν να εφαρμόζεται σε όλο το δημόσιο: μηχανισμός στήριξης και προώθησης υλοποίησης της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής.
Καμιά ανοχή καμιά αναμονή

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Φτάνουμε το απεργιακό κάλεσμα παντού. Για να νεκρώσουν οι υπηρεσίες μας και να κατεβούμε μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση.

Με δυνατή φωνή να δηλώσουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε το έγκλημα των Τεμπών να συγκαλυφθεί.

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην απεργιακή συγκέντρωση στα Προπύλαια 11:30πμ

Περισσότερα

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Όλοι 6 Οκτώβρη στη γενική συνέλευση του συλλόγου

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΗ 10.30 Αγ. Φιλοθέης 5β,...

Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού: Πρόβλημα με τη λειτουργία των ειδικών τμημάτων φοίτησης στις ΑΕΝ

Συνεχίζεται, όπως κάθε χρόνο, το οξυμμένο πρόβλημα με τους Μηχανικούς, που έχουν εγγραφεί για...

Σωματείο Εργαζ. Νοσοκομείου Θριασίου: Συγκέντρωση ενάντια στη διέλευση αγωγών καυσίμων μέσα από κατοικημένες περιοχές στην Ελευσίνα

Οι πυρκαγιές στο διυλιστήριο της ΜΟΤΟΡΟΙΛ και η διαρροή προπανίου στο διυλιστήριο των ΕΛΠΕ...