Σωματεία Φυλής: Διαδηλώνουμε την Τρίτη στις 14/3 τις 18:30 στην κεντρική πλατεία Άνω Λιοσίων

Δημοσιεύτηκε στις

Το έγκλημα αυτό δε θα ξεχαστεί!

Όλων των νεκρών να γίνουμε φωνή!

Διαδηλώνουμε την Τρίτη στις 14/3 τις 18:30 στην κεντρική πλατεία Άνω Λιοσίων

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες εργαζόμενους μαθητές φοιτητές που την Τετάρτη στο κέντρο της Αθήνας, από το Σύνταγμα ως την Ομόνοια δημιούργησαν ένα απέραντο ποτάμι οργής και αγώνα.

Το σύνθημα «Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή» που όλες αυτές τις μέρες ακούγεται σε κάθε γωνιά της χώρας, είναι σύνθημα όλου του λαού και αποτυπώνει το χρέος που έχουμε ώστε να μη συγκαλυφθεί τίποτα.

Γιατί για όλους εμάς η τραγωδία με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη δεν ήταν ένα ακόμη δυστύχημα, ήταν ένα ακόμη έγκλημα. Ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα για  το οποίο εδώ και καιρό είχαν προειδοποιήσει τα Σωματεία των Σιδηροδρομικών. Ένα έγκλημα που έχει τη σφραγίδα όλων όσων κυβέρνησαν στη χώρα μας μέχρι σήμερα που προώθησαν βήμα-βήμα τη στρατηγική της απελευθέρωσης των μεταφορών. Αυτή που έφερε τις ιδιωτικοποιήσεις, τις απολύσεις, τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, την εντατικοποίηση, τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα, την υποχρηματοδότηση και την υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η θλίψη και η οργή που νιώθουμε να μετατραπεί σε οργάνωση και αγώνα, να αγωνιστούμε για εμάς, για τις ζωές μας, για τα παιδιά μας, για να μη θρηνήσει καμία μάνα άλλο παιδί! Δε θα τους κάνουμε τη χάρη! Δε θα ξεχάσουμε και αυτό το έγκλημα σε βάρος του λαού!

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας! 

Δίνουμε μαζικά το παρόν στη διαδήλωση την Τρίτη 14 Μάρτη στις 6.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Άνω Λιοσίων για να φωνάξουμε ακόμα πιο δυνατά ακόμα πιο αποφασιστικά ότι «στέρεψαν τα δάκρυα κι έγιναν οργή, τέρμα ως εδώ καμιά αναμονή!».

Δεν είναι η ώρα της σιωπής, είναι η ώρα της φωνής και της διεκδίκησης! Όλοι στο δρόμο!

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ 11:30 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

 

 

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δ. Αττικής, Παράρτημα Μεριδίου – Φυλής του Σωματείου Οικοδόμων Αθήνας, Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Δ. Φυλής, Ένωση ΕΒΕ Δ. Φυλής, Σύλλογοι Γυναικών Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου, Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών Φυλής – Μενιδίου

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας στις...

Συνδικάτο Εργ. Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας σε κάθε ξενοδοχείο.

«Το «θαύμα» του τουρισμού που οι εργαζόμενοι του κλάδου «χτίζουν» καθημερινά αποκαλύπτεται! Άλλος ένας συνάδελφος...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης σχετικά με την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας

Ψήφισμα των Γενικής Συνέλευσης μελών του Σωματείου Εργαζομένων Mitel Networks για την έναρξη διαδικασιών...